2016. október 21., péntek

Surányi horgásztó

Pisztrángsügér Horgásztó weboldala a horgásztókereső portálon. Nézd meg milyen halakat foghatsz és milyen szolgálatásokkal várnak. A Cserhátsurány-i belterületi horgásztó története: A település belterületén halad át a település fő vízgyűjtője, a feketevíz patak.


Budapesttől km-re helyezkedünk el a Szentendrei-szigeten. Jelenleg a part -a L alakban horgászható. A Cserhát szívében, a cserhátsurányi Kegyetlen hegy lábánál tört utat magának a Szanda patak. A hosszan kanyargó patak völgyéből és . A horgászat szerelmeseinek kellemes kikapcsolódást biztosít a terület. Jászárokszállási Nádor- tó.


A tavon napijeggyel lehet horgászni. A büfében csalit,horgászfelszereléseket,italt és nassolni valót lehet. Töltsd fel Te is horgászfényképeidet a Fishing Time fotótárba! A horgásztó területe hektár ahol főzési - szalonnasütési - sátorozási lehetőség is van. A tó Adács nyugati határában található.


Surányi dunapart is one of Swimmies badge. Akácfa utca, Dunavarsány, Pest megye. Akli-Puszta határában található a tó ! Rekkenő hőségben mérkőztek meg a horgászok 10-én a Húsoson. Szoros versenyben tudott győzni Csuti Balázs, aki Orbán Pétert tudta legyőzni egy kóbor . A Sáska horgásztó április második hétvégéjén rendezi szezonnyitó. A sziget északi csücskén Kisoroszi helyezkedik el, ahol horgásztó , lovarda és.


Horányba és Surányba, a surányi átkelő azonban évek óta szünetel. Pihenőház és horgásztó , Dudar. Jó kis hely, habár lehetnének benne nagyobb halak is, de maximálisan elégett voltam a hellyel és a horgászattal is! Nyári napokon már most érdemes felkeresni a Szentendrei-szigeten található pócsmegyeri Pázsit Tófürdőt. Budapest – A bank felügyelőbizottságának elnöke január végén távozik a banktól, hamarosan kiderül, ki kerül majd a helyére.


A VARNYÚ): Rocktóber 17. A telkekre egyenként 180nm alapterületű déli . A Szentendrei-sziget természetvédelmi területen helyezkedik el, a ház közelében található egy horgásztó és egy stran illetve két lovarda is. A területen nagy inennyi- ségben bronzkori kerámia került elő.


A hektáros napijegyes horgásztó többnyire pontyos víz, de az egyéb halak is. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. SURÁNYI Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


A tó nyugati oldalán a főútból nyílóan utcát nyitottak rá falfüzve családiház . Rév átkelő - Horgásztó . Négy kilométer után a surányi hajóállomáshoz érkeztünk ahonnan ismét a Vízművek aszfaltozott útján tudtuk . Lásd még: víz, kerti tó , tóépítés, mesterséges tó , tótechnika, tófólia, tóásás, tavi növény, tószigetelés, horgásztó , dísztó, halastó. Szeretettel várunk minden tagunkat a Rakacai- tó partján .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések