2016. október 26., szerda

Pedikűr árlista 2019

Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr , gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után . Talp pedikűr köröm kezelés nélkül 2. Callux szike néküli pedikűr . A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal!

Pedikűr – gyógypedikűr. Az ár a láb állapotától függően változhat! Cleopatra Szépségszalon. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg.


Az oldalon szereplő árak szalononként eltérőek lehetnek. Főoldal Bemutatkozás Árlista Kiszállási díjak Magyarázat Etikett Elérhetőség. A teljes árlista PDf dokumentumként történő letöltéséhez kattintson ide.


A pedikűr kezelés során az esztétikai.

KOMPLETT PEDIKŰR A LÁB ÁLLAPOTÁTÓL FÜGGŐEN 2. Szépségipari szakkereskedés, minden ami pedikűr , manikűr, műkörömépítés. Fodrász ollók és orvosi műszerek gyártása, forgalmazása. Célunk, hogy megreformáljuk Győrben a pedikűr kultúráját, ahol végre olyan körülmények között ápolhatjuk kedves vendégeink lábát, amilyet tényleg . Esztétikai, egyben gyógypedikűr : 5. Tartalmazza: Bőrkeményedések eltávolítása, kombinált kezelés szíkés, gépi pedikűr , körmök kezelése, benőtt köröm . A rendszeres pedikűr télen-nyáron az ápoltság, szépség és kényelem elengedhetetlen hozzávaja, nemtől és kortól függetlenül! Speciális gyógypedikűr- és pedikűr szalonunkban a szépség mellett a gyógyítás – segítségnyújtás a feladatunk.


MANIKŰR, PEDIKŰR SZOLGÁLTATÁSAINK. Szeretnél egészségesebb lábkörmöket? Teljes pedikűr , körömvágás, körömbenövés eltávolítás, kattints a teljes listáért.


November – December ig ( VASÁRNAP ) Megtelt! Az árak forintban értendők, bruttó árak. Időpont foglalást csak legalább 5. Ft ellenértéket elérő szolgáltatás esetén tudunk biztosítani.


A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével OKJ-s bizonyítványt kapnak a. A tanfolyam ára tartalmazza:.

Miskolcon egyedülálló felszereltségű pedikűr szalon várja Férfi és Hölgy vendégeit, könnyű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel. Gyógypedikűr, manikűr, pedikűr , az elegáns, XII. Az esztétikai pedikűr az egészséges szép láb szakszerű ápolását jelenti.


A kezelések elvégzéséhez professzionális pedikűrgép illetve eszközök állnak rendelkezésemre. Az árváltoztatás jogát fenntartom! Műköröm építés, műköröm töltés, gél-lakk, manikűr, pedikűr árak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső . Kozmetika, masszázs, pedikűr , manikűr.


Perfect Nails - Műköröm alapanyagok és műköröm segédanyagok, zselé lakk, zselés köröm körömdíszek és műköröm kellékek forgalmazása, kéz- és lábápoló, . Fürdőnk szolgáltatásait fizetheti készpénzzel,. Ha nem csak a bőrét, de körmeit is ápolná, vegye igénybe manikűrösünk szolgálatait, aki kezeléseivel csodákra képes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések