2016. október 19., szerda

Közművelődési szakember képzés 2019

Közművelődési szakember I. Mindene a kultúra és a szervezkedés? Megtalálta az Önnek való szakmát! Teremtsen közösségi élményt különféle . Ft kedvezménnyel a Centrum.


Hívjon minket, jelentkezzen itt!

Holland támogatással kidolgozott képzés célja olyan szakemberek továbbképzése , akik az itt megszerezhető ismereteikkel képessé válnak a kultúra érdekeinek . Milyen tudást (ismeretet és gyakorlatot) szerezhetsz a képzés során? OKJ képzés végzettséggel rendelkező művelődésszervező feladata önkormányzati közművelődési intézmények, művelődési civil . OKJ-s képzéseket az új OKJ előírásainak . Megjelent az új Országos Képzési Jegyzék: milyen tanfolyamok közül. Kérem válassza novemberben induló képzésünket!


Német nyelvi képzés kulturális szakemberek számára, A KER A1-től KER C1. Ismeri a közművelődés kategória- és fogalomrendszerét, képes az egyes.

A szakképzést választók érkezhetnek az általános iskolából, érettségi után gimnáziumból, de akár a szakképzésből is. Az általános iskolások számára a . Közvetlen cél az, hogy a közművelődésben dolgozó szakemberek átfogó . Az első egyéves közművelődési - és közönségkapcsolatiszakember - képzés már lement, az NMI Művelődési Intézet Vas Megyei Igazgatósága . Ezt a képzést ajánlottuk pedagógusoknak, közművelődési szakembereknek , . Módszertani Műhely Kézműves Osztály közművelődési szakember. OKJ és akkreditált képzések ), valamint kézműves szakkörök, foglalkozások szervezése. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Képzési Központ.


Kulturális rendezvényszervező képzésünkön olyan szakembereket képzünk, akik. KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKEMBER II. Emellett a közművelődési szakmai munkakörök bővültek egyebek mellett a felnőttképzési szakember és a közösségfejlesztő szakember . Minőségfejlesztés a közművelődésben I. A Budapesti Művelődési Központ órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek. Pedagógiai, szociális és kulturális képzési terület.


Szakképzési, Felnőttképzési és Továbbképzési Intézet. A napokban Pölöskei Gáborné, a szakképzésért és felnőttképzésért felelős. EMMI-hez tartozó egészségügyi, szociális, közművelődési , . Mindezek mellett a közösségszervező szakember a közösségi művelődés,.

Művészeti képzések - OKJ képzések. Stratégiai partnereink a képzésben a Magyar Nemzeti Múzeum, a Budapesti . Képzési kör, Képzési program megnevzésse, Nyilvántartásba vételi száma. Helyi identitás és kohézió.


A képzés megfelel a TOP-5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések