2016. október 24., hétfő

Oázis kertészet pasarét

Budapesti Hajós vacsora és élő zenei előadás, felszolgált vacsorával a hét. Végy egy pillantást a városnéző vacsorahajóink kínálatára és válassz a zongora est ,. Nosztalgikus hangulat - Magyaros Folklór - Operett és Élő Cigány Zene. Soirée des alumni”, azaz az év végi zenés , vacsorával egybekötött évzárónk.


Sarti Estek és Éjszakai élet Sartin - Görög Est : az est végére Zorba bőrében. Egy finom vacsora , különleges koktélok, egy vérpezsdítő koncert, rémisztő .

Flamenco vacsoraest lesz szeptember 14-én a Kiskastély Vendéglőben! Spanyol fogások, tüzes zene és táncok, mediterrán hangulat! Táncoltunk, pezsgőt ittunk.


Zenés vacsoraest Mészáros Árpád Zsolttal az Ínyenc Kert étteremben! Szeretnénk, ha ez az este Rólatok szólna és az est folyamán a Ti kedvenc dalaitokat . Eljött az október, újra zenés -táncos gasztroest ! SZÜRETI ZENÉS VACSORA EST -OKTÓBER 20. By chocoNo Comments.

Ha egy igazán békebeli és családias étteremre vágysz, ahol garantáltan háziasak az ízek és ahol a vacsora előtt és után élő zenés műsort hallgathatsz,. Romantikus esti sétahajózás élő zenével és vacsorával a Dunán! Pénteken és szombaton közlekedik. Korfu látnivalói közül az egyik legkülönlegesebb a görög est ! Merüljünk el a görög kultúrában a zenés , táncos vacsoraest keretein belül! Az est folyamán olyan ételsort kínálunk Önöknek, . Kompozíciók a magasból.


Február 17-én este 5:órai kezdettel a Magyar Biznisz Klub Bálint napi vacsorával egybekötött Farsangi zenés estet szervez a Klub Libby . Az est házigazdája a Tango Harmony Zenekar, Bartha Katalin hegedű-művész vezetésével. Nagy sikert aratott a közelmúlt rendezvénye, a The Beatles est , így további tematikus zenés programokat fogunk szervezni a . Vacsora zenei aláfestéssel. A Napfényes Étteremben a vacsorához esténként kiváló művészeink zongorajátéka szól. A klasszikus és könnyebb dallamok újra elhozzák a . Közreműködik: Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla A két nemes . Zenés -verses vacsora est a Vendelin étteremben.


Drágakő – zenés , táncos vacsoraest. Szerelmes levelet mindenki írt már.

S ez a tény önmagában cáfolja azt a tézist, hogy érzelmekről írni olyan nehéz dolog, hogy a legtöbb embernek egyszerűen . Zene , vacsora , sétahajózás, tűzijáték, avagy ünnepi kulturális időutazás Budapesten”. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti . Költészet napja alkalmából - Kávszünet zenekar Rendhagyó zenés Irodalomóra . Egy éjszaka, mikor kibújsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltöd valaki más bőrét. Derítsetek fel gyilkosságot - vagy kövessetek el egyet. VALENTÍN NAPI ZENÉS VACSORA. Szeretnénk még hangulatosabbá tenni nálunk eltöltött nyári estéjüket egy kellemes élő zenés vacsora esttel.


A jó hangulatról a Kántor Band gondoskodik. Mozart- vacsora és salzburgi várkoncert. A gyertyafényes vacsorát Budapest varázslatos fényei mellett, szakácsunk remekei,.


Aranyhordó Éttemben zenés vacsoraestet tart a Delta Rock Band.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések