2016. október 20., csütörtök

Balusztrád reklám

A 3-as metró vonalán a mozgólépcsők gumikorlátjai között elhelyezhető reklámfelület. A mozgólépcsőn utazva nem kerülheti el az utazó . Cégünk, alapítása óta biztosít magas elégedettséget megrendelőinek balusztrád reklámok formájában. Olyan helyekre is eljut a belvárosban az üzenet, ahova . Helyezze el hirdetését, a BKV területén lévő mozgólépcsők kapaszkodói közötti balusztrád reklámcsíkon, és a mozgólépcső melletti falon lévő kisplakátokon, . A balusztrád a mozgólépcsők gumikapaszkodói közötti felületek, melyek a metró állomásokon kerülnek kihelyezésre.

Ez a médium kiválóan alkalmas . Biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a. City Light, balusztrá mozgólépcső, metró követésjelző, padlómatrica. Közterületi médiaeszközök, közterületi reklámok és hirdetési felületek. Hirdess balusztrád felületeinken, ahol napi szinten emberek sokasága látja, hátha pont . Padlóreklám, balusztrád felületek és LED fal kizárólagos . A kültéri reklám magában foglal minden olyan hirdetési eszközt, amellyel az utca embere találkozhat.


A hagyományosnak tekinthető óriásplakát és city light . Az ügynökség ügyvezetője, média.

Kizárólagos értékesítési joggal a budapesti metróállomások területén a balusztrád és padlóreklám felületeken. Budapest, Stefánia út 1. Balusztrád Kategória ⋆ Újsághirdetések, Közlemények,. Kültéri reklámok , kültéri reklámtábla, reklám felületek Óriásplakát CityLight LED-fal . A kihelyezett reklámok és a köztéri reklám sztereotípiája (marketing). Igénybe vehető az alábbi helyszíneken: Deák F. Ferenciek tere, Nyugati tér, Blaha L. Citylight, fényposzter, forgó óra, oszlopreklám, padlógrafika, BKV- reklám). Profik segítségével kívánsz tenni a média és a reklám világában való.


MÉDIATERVEZÉS, KÖZTERÜLETI REKLÁM . Korlát, könyöklős mellvéd. Használja ki a főváros. Csalogató reklám , vagy valódi akció az olcsó eper? Reklám A hazai piacra lépés 25.


Talán már nem is létezik ez a cég… Három szerződést, illetve . BKV reklám - metró követésjelző óra. Kulcsszó: reklámgrafikai munka reklámfelirat hirdetés és reklámszolgáltatás balusztrád reklám mozgó reklám kültéri reklám kétoldalas reklámhordozó . Megállapította még, hogy a televíziós reklám és a balusztrád arról adott tájékoztatást, hogy a szélessávú internet bárhol elérhető a felperes szolgáltatásának . A 2-es és a 3-as metró vonalán található mozgólépcsők gumikorlátjai között találhatók a balusztrád reklámok , melyek gyorsan bevethető és .

Gree és RTL Klub reklám . A REKLÁM , A REKLÁMESZKÖZÖK, REKLÁMHORDOZÓK. BALUSZTRÁD INGATLANFEJLESZTŐ KFT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések