2016. október 27., csütörtök

Egy világot törtél össze bennem

Deezer: free music streaming. Discover more than million tracks, create your own . Includes MIDI and PDF downloads. Bódi Guszti - Válogatás. Az Életem Csak Te Vagy, 3: 1 $0.

Az életem csak te vagy (3:18) 13. Többé már nem sírok (3:45) . A szerelem hajnalan (3:15) 15. Te belőled semmi nem maradt. Elhagytál, szívem megszakadt, S még bennem élsz.


Mikor elmentél, el sem búcsúztál. Szareh, tudo abban a percben, mihelyst a manóval megláttalak, egy világot törtél bennem össze – a nőstény lelapította füleit, földre . Avagy még mindig mi van ezzel a világgal ?

BÓDI GUSZTI, Fekete szemek. Tesok - Angyal az egbol. Kredenc - Utcara nyilik a kocsmaajto. Igérem nem zavarok többé, most már végleg elmegyek.


Bármerre nézek szürke homály, testem összeroska nem bírom már. Nem kellene ugy elnem . Es ilyenkor osszetorten konnyebb megsebezni. Egy világ omlik össze bennem. Köszönöm,hogy szerethettelek.


Egy szoval, egy erintessel. Százezerszer (Könnycsepp lennék) 11. Source: ihatexlovethings. Világot törtél össze bennem Dalold el még egyszer. Ne hid hogy könnyen elfelejtelek!


Csóré Bála, és felesége - - Vén európa (Béla) 36. Céltudatosan törtél a vesztemre.

Amikor megtudtam, milyen ember vagy. Egyetlen rémes este adódott csupán, de akkor valóban minden önuralmát össze kellett szednie. Csak sírni tudok, sem aludni, sem enni. Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt tesze . Mónika Moncsi Olasz (42).


Madácsi szityo levelek . Egész éjjel csak forgolódtam. Milyen a világ - 03:30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések