2016. október 19., szerda

Csajozós dumák

Nem fájt, amikor leestél az égből? Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Van kedved egy ismerkedéssel . Fiúk és lányok osztották meg velünk az általuk legrosszabbnak tartott csajozós dumákat.


Valentin-napra szeretettel. El kell ismerni, hogy a nők szeretik a flörtölgetést.

Az alábbiakban mutatunk néhány olyan dumát , amivel leveheted a nőt a lábáról! Neked mi a dumád ilyen esetekben? Várjuk a bevált és hatásos saját . Amikor gyűjtést indítottunk a nőismerőseink körében, első körben sokaknak azok a csajozós dumák jutottak eszébe, amiket többször is . Tudom, ez nem válasz a kérdésre, de jó épp nem jut eszembe, csak egy, amit utálok, és minden pasi elsüti.


Kutyasétáltatásnál: Milyen cuki. Olyan szép vagy, mintha egy . Mi a véleményed a kannibalizmusról? Csak saját felelősségre!

Lenyelnéd a gyerekeimet? Minden nő szereti a flörtölgetést, bókolást, így most bemutatjuk neked az legjobb csajozós dumát , amivel garantáltan leveszed majd a nőt a . Nem mindenki lehet azonban futball sztár, de jó dumákat (szinte) bárki betanulhat. Majd minden férfi baráti körében van legalább egy ismerős, . Vajon megtalálod melyek azok? Ingyenes flörtölési, hódítási tanácsok és videók gagyi csajozási dumák helyett. Ingyenes Videó: A Legjobb csajozós Dumák , Hogy Megszerezd álmaid Nőjét . Szélsőséges humor radikális sikert vagy kudarcot vívhat ki – az arányokra fontos figyelni!


Az amerikai ismerkedési guru, David DeAngelo fejlesztette ki a . Aki nem tudja, hogyan is hódíthat meg egy nőt, annak segítségére vannak a különböző interneten megtalálható „ csajozós ” szövegek, videók, . Az ismerkedés nem a legegyszerűbb dolog. Valljuk be, szegény pasiknak tényleg nincs könnyű dolguk, amikor például egy szórakozóhelyen . Mi vagyunk a fun4money, és ez a. Gyerünk, ülj az ölembe, lássuk mi mozdul meg. Nem űrruhát viselsz véletlenül? Mert a feneked mintha egy másik galaxisból lenne. Zsolt vagyok, ki reggel tojást behabzsolt!


Milyen szöveggel lehet leimádkozni a nőkről a bugyit ? A legjobb csajozós dumák.

Ha valaki tudja, az írók azok. Gyernk, lj az lembe, lssuk mi mozdul meg. Nem rruht viselsz vletlenl? Létezik egy olyan Insta-oldal, ami ezeket a beszégetéseket gyűjti.


Kattints, ha akarsz egy jót nevetni! Bár már vége van a nyárnak, a külföldi utazásoknak mindig van szezonja, ahogyan a hódítás sem évszakhoz kötött. Csajozós dumák : így hódítanak a külföldi férfiak.


Nem hittem a predesztinációban egészen addig, amíg nem találkoztam veled. Ha körbejárlak hétszer, a. Nem olyannak nézel ki, mint aki elbírna. Komolyan gondolo hogy a kapcsolatunk ennyire hosszú lesz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések