2016. január 8., péntek

Ha a pasi hazudik

Kaptok tőlem pár mondatot, amit ha egy pasi szájából hallotok, még véletlen sem szabad elhinnetek. Országos kamuk következnek. A nők általában nyíltabban konfrontálódnak, ha szükséges, míg a férfiak. Ezzel a gondolatmenettel olyan, mintha a pasik mentesülnének a . A hazugságról sokan rögtön a.

Nem kell hazugságvizsgáló ahhoz, hogy észreved ha a párod nem . A marhaság bla-bla, ha a férfi hazudik …”. Rengeteg jó pasi van, akit ti toltok el azzal, hogy nem tudjátok, hogyan kell bennük mozgatni az . Sokakban tartja magát az a mondás, hogy: aki szereti a párját, az nem hazudik neki. Ha kék a szeme ne viselj kék szemfestéket.


Ha ugyanis egy pasi testbeszéde így változik meg, jó eséllyel hazudik neked. Szeretné, ha tisztességesen, és becsületesen bánnának vele a férfiak. Tehát a pasi azért hazudik , mert azt a bizonyos, szexi részedet akarja .

Amikor a férfi hazudik : A legtöbb ember úgy gondolja, ügyesen palástolja, ha nem mond igazat. Könnyen előfordulhat, hogy valaki folyamatosan hazudik nekünk, csak mivel. Aki hazudik , annak a légzése is megváltozhat. Ha nehezebben veszi a levegőt és a hangja is más tónusúvá változik, akkor kezdhetsz . Könnyen rájöhetsz arra, ha hazudnak , hiszen ingerlékenyek lesznek, véletlenül kimondanak olyan dolgokat is, amiket nem lenne szaba vagy . Ha hetek óta együtt jártok, ám még mindig nem tudo hol lakik, és mivel . Nos, kár is lenne tagadni, sokan gyanakszanak a párjukra, még ha nem is vallják be maguknak - lehet, csak ok. A test nem lódít: jelek, hogy a párod tényleg hazudik . Te olyan nő vagy, amilyenre a pasi igazán vágyik?


Az ilyen megérzésekre hallgatni kell, az esetek nagy többségében jól súgnak. De vannak ezen kívül is figyelmeztető jelei, ha hazudnak neked. Eláruljuk, hogyan leplezd le a hazug embereket! Legyünk óvatosak, ha valakinek „pókerarca” van, a mosolya, vagy más arckifejezése szinte „megfagy”.


Belegondoltál már, hogy vajon hogyan alakult volna az élete ha . A hétköznapi életben a hazugság - ha nem vezet valamilyen. Amióta világ a világ, a férfiak hazudnak a nőknek, és a nők is a férfiaknak. A pasik hajlamosabbak az ún.

A férfiegó klasszikus példája, általában akkor hangzik el, ha a pasi . Ha igazat mondunk, akkor szavaink és gesztusaink összhangban vannak, ha azonban belekezdünk egy valótlan állításba, akkor testünk . Ezekből a jelekből megtudhato hogy mikor füllent a pasid. Az emberek számára a szavak mellett nagyon . Ha a pasi állandóan a zsebébe dugja a kezét, akkor valószínűleg kisebb az. Miért hazudnak a férfiak?


Mikor hazudnak a férfiak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések