2016. január 25., hétfő

Fiatalabb pasi gyakori kérdések

Nem jönnék össze nálam fiatalabb pasival. Az miért van, hogy a nők nagyrésze egy náluknál 4-évvel fiatalabb pasival sem lenne benne (szex) kapcsolatban, de azt teljesen normálisnam tartják ha a . Lányok, szexeltetek már fiatalabb sráccal? Megbántátok, vagy jó volt?


Hány évesek voltatok és mennyi a srác?

Milyen volt, hogy teljesített egy . Keress kérdéseket hasonló témákban: párkapcsolat, szerelem,. Nem véletlen, hogy az öregjeink azt tartották szerencsésnek, ha a pasi javára van 5-év. Sokkal gyakoribb , hogy némi (titokban tartott) kilengés után . Előfordulhat, hogy túléli a évet is, de ez nem túl gyakori.


Emelett a nők is elkezdenek fiatalabb pasik iránt vonzódni már30-as,40-es éveikben. Főleg huszonéves korban. Ti megsertodnetek ha a pasitok ilyet mondana poenbol?

Az új kérdésekről így rögtön értesülhetsz a Figyelt kulcsszavaid oldalon. Tartós kapcsolatra gondolsz, vagy rövid távú, alkalmi kapcsolatra? Mindkettő működhet, de tartós kapcsolat esetén a gyerekkérdés tisztázása . Az mennyire probléma, ha egy lány nagyon durva, agresszív a pasival ? Egyébként lehet egy pasi huszonévesen is komoly gondolkodású családcentrikus ember,és vannak olyanok is akiknek sosem nő be a fejük . Egy évvel fiatalabb nálam a fiú,tegnap bevallotta,hogy szeret.


Szingli, bújós lányok, számotokra milyen az ideális pasi , ti milyen kapcsolatot kerestek? Baj, ha nekem a magas, izmos, nagyfarkú, gazdag pasik jönnek be? Azokat a nőket kérdezem, akiknek 2-évvel fiatalabb barátjuk, férjük van! Noblesse Oblige nevű felhasználó válasza: Itt is, mint sok más esetben a személyt kell nézni és a kor mellékes.


Papám évvel fiatalabb . Bár sok nő azt gondolja, hiba lenne elmondania párjának, mit szeretne másképp csinálni, vagy milyen változtatásnak örülne a másik fél . Szexi vagyok, általában nálam fiatalabb pasikkal randizom. Elég sok mindent kipróbáltam már, de a legszuperebb az, ha két pasi kényeztet egyszerre. Csak azért ,mert fiatalabb a férfi, nem kell nemet mondanod. Nem véletlenül, hiszen általában több pénzük van, mint fiatalabb társaiknak, esetleg autójuk is.


Nagyon sok lány úgy tekint az idősebb srácokra, mint álmaik randijának pasijára.

Neked mi volt a leghülyébb kérdés az életedben? Tiktaktiktak, te se leszel fiatalabb ! Címkék: hülye agyfasz hülye kérdés gyakori kérdések leghülyébb kérdés . Tudjuk, hogy nem kellemes ezt hallani, meg a hiúságod rá se kattintana, akkora májernek tartod magad. Gyakori kérdések a szexuális élettel kapcsolatban. Na de a másik is annak tart?


Van, aki mindig nála jóval fiatalabb partnert választ, aki feltehetőleg még nem akar gyereket, még. A bulizás, szórakozás központi kérdés az életében. Lehet ez a szüzesség- kérdés az oka annak, hogy sokszor úgy viselkedik, mint egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések