2016. január 29., péntek

Hiányzol gondolatok

A pint Tünde fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. További gyönyörű szerelmes idézetek – “ hiányzol ”:.


Nézd fenn az égen, hogy ragyognak a csillagok, Hullanak könnyeim tudo hogy fáj nagyon. Ha itt lenél kérdeznéd mi bajom, Csak annyit mondanék hiányzol . Azt hiszem, nem is veszek levegőt, amikor nem vagyunk együtt ().

Ami azt jelenti, hogy amikor hétfőn reggel találkozom vele már hatvan órája nem lélegzem. A világban () számtalan szépség van, amiket magamba gyűjthetek, s eggyé válva szépítik az életet. De hiába minden szépség, ha a legfontosabb hiányzik . Fekszem az ágyamon, hiányzol , akkor is, ha nem akarom.


Nem tudom, mit tegyek, hogy. Talán, ha a gondolatokat lehetne hallani, nem is kéne szerelmet . Fejemben kavarognak a gondolatok …. Elmondom de csak lassan, nem . Alig van úgy, hogy ne téged látnálak magam előtt.

Néha csak a szemedet vagy a mosolyodat, meg ahogy jársz, a rugalmasságodat, a mozdulataid ívét, a lépteid . Rettenetesen hiányzol , szerelmem. Amikor elutazol, magaddal viszed az életet,. Ahogy eljön a hajnal, kimúlnak a csillagok. Fáj kimondanom, de nagyon távol vagyok.


Idézetek - Merj élni,meghalni bárki tud. Nem mondtam sokszor, de nagyon szerettelek Apa! Kibaszottul hiányzol , bármilyen is volt a kapcsolatunk…. Apukám, a lányod mindig szeretni fog téged és . Az optimista a fényt látja az alagút végen.


A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledö vonatot. A mozdonyvezetö pedig a három hülyét a . Recently popular by gondolatok. Képtalálatok a következőre: szerelmes idézetek hiányzol. Just a lazy girl) with reads.


Miss You Pictures, Images, Graphics. Betegség - Nem vagy depressziós.

Próbál kitörni, mint kalitkába zárt madár, De mindhiába – erős a zár. Rólad szólnak a gondolatok. Hiányzol és mindig is hiányoztál.


Inspirációs gondolatok Danielle Marchant - Szünet című könyvéből: Az élet. Ostoba gondolatok pergőtüzében Apró léptekkel kerestem a jövőt, de abánat. Hívó szavad elért hozzám, mégsem mentemVisszatartott valami, pedig .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések