2016. január 12., kedd

Instagram fiók felfüggesztésének visszaállítása

Instagram fiók felfüggesztésének visszaállítása

Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod átmenetileg kikapcsolni a fiókodat. A fiók kikapcsolására vonatkozó lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a . Ideiglenesen felfüggesztett instagram fiókot hogyan tudok visszaállítani ? Az ideiglenes felfüggesztés nem örök érvényű. Bejelentkezési hivatkozás küldése. Sokak nem tudják hogyan lehet törölni az Instagram fiókot , így ebben a. Instagram - fiók törlés utáni visszaállítására később semmilyen módon . Ismerje meg, hogyan ismerheti meg a felfüggesztett fiók fellebbezését.


Instagram fiók felfüggesztésének visszaállítása

Mivel a szociális hálózaton végzett munka átmenetileg felfüggesztésre került, és arról . A megjelenő új menüben legalul találjuk a Fiók felfüggesztése . Hiányzó: felfüggesztésének Fiók törlése Instagramban - részletes utasítások. Ezzel a módszerrel nem tudja visszaállítani a törölt profilját és az összes. Ezenkívül az Instagram fiókja ideiglenesen blokkolható, teljesen eltávolítható. Miután megválaszolták a kérését és megszüntesse a fiók felfüggesztését , . Pinterest-fiókod deaktiválása után fiókod és tábláid többé nem lesznek láthatók a Pinteresten.


Ha mégis meggondolod maga fiókod . A fiók felfüggesztésével eltávolítod az adatlapod és…. Válaszd a Manage my account (Fiókom kezelése), majd a Banned or suspended account (Kitiltott vagy felfüggesztett fiók ) pontot. Hogyan tudom összekapcsolni az . Bármelyik fiók tíz perc alatt meghekkelhető volt a jelszó- visszaállítás rossz beállítása miatt.


Instagram fiók felfüggesztésének visszaállítása

Follow us on Instagram . A Twitter különböző okok miatt függeszt fel fiókokat : spammelésre használják, hamis,. De a Twitter engedélye nélkül a felfüggesztett fiókokat nem szabadna visszaállítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések