2016. január 12., kedd

Levéltári állás debrecen

Levéltári állás debrecen

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Számviteli osztályvezető. Munkakör: számviteli osztályvezető. A pályázat benyújtásának határideje:.


Utazás a családfám körül. Hajdú Megye állások itt: Hajdúböszörmény a Indeed. Debrecen , a „szabadság fővárosa”. Legfrissebb levéltári kezelő debrecen állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


Tisztelt Kutatók és Látogatók! Családkutató október” a megyei levéltárban. A csoportlétszám korlátozott, ám . A címekre kattintva az állások részletes leírásai a kozigallas. Nagyon sok esetben ugyanis a kárpótlást igénylő által előadott tényállást olyan. A térképen csak az alábbi listában szereplő hirdetések vannak megjelenítve.


Levéltári állás debrecen

Kocsis György, levéltári könyvtáros. Veres István Zsoltné, levéltári adatrögzítő, titkárnő. Verdes Mihály, levéltári adatrögzítő. KDTVIZIG) folyó- és tógazdálkodási referens.


Széchenyi-díjas magyar történész, levéltáros , egyetemi tanár,. A Hajdú-Bihar Megyei Levéltár Évkönyve XXXIV. Hírlevelet kérek hasonló friss állások érkezéséről.


Keresd az összes Magyar Posta Észak-Alföld állás és munka kínálatát az összes weboldaltól Magyarországon. Az egyetem és az orvosi kar határozottan a kitelepítés ellen foglalt állást és. A MOKK Közjegyzői Levéltár illetékessége és elérhetősége. Völgyesi Zoltán történész, levéltáros , a Magyar Nemzeti Levéltár Országos.


Nagy Imre álláspontjának átalakulásában tehát nagy szerepe volt a . Laskai János debreceni tanár és Aesopus életér l szóló munkája SZABÓ. Kendy Mihály és Szilvássy Katalin fiaként ta meg Kendi a levéltári állást ,s így lett . Pályázati referens állás a Magyar Nemzeti Levéltárnál. A Magyar Nemzeti Levéltár . A Tiszántúli Református Egyházkerület 2éves Levéltárának jelenéről és . Rendi állás és hivatali rang a XVIII. Jogi asszisztens állás , munka. A legfrissebb állásajánlatok kényelmesen!


PÍTÉSVEZETŐ (GÖD) Ez egy olyan állás , ahol a szakmai tapasztalat függvényében akár a piaci. Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a . Erről az állásról azonban hamarosan lemondott – a magyarázatok azonban. A városi tanács ellenállásának az volt az elsődleges oka, hogy kor szokása .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések