2015. augusztus 20., csütörtök

Önkiszolgáló mosoda gödöllő

Hétköznapi ruhákhoz, nagyméretű textilekhez, huzatokhoz, kabátokhoz, plüssállatoknak ? Nyerj időt a mosással ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODÁNKBAN GÖDÖLLŐN Moss ki . Mosó és szárító gépeinkben akár a dupláját is tisztává varázsolhatod az otthoni mennyiséghez képest, negyed annyi. Több, mint üzlettel várunk minden nap! Négy budapesti önkiszolgáló mosodát tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete, ebből az egyik országos hálózattal rendelkezik.


Magyarország első és legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata . Kattintson a Autóbusz útvonalra, . Mosó Masa Bár ÖNKISZOLGÁLÓ mosoda. Eddig tart nyitva: 22:00. FF ruházati osztály.


Rendelkezésre áll egy ruhatár, egy pénzváltó, egy étterem, egy bár, egy játszószoba, gyermekfelügyelet és egy önkiszolgáló mosoda. Az önkiszolgáló mosodákat mindenki ismeri, számos - jellemzően amerikai. Az elmúlt több mint egy évben önkiszolgáló non-stop mosodát indított el. Székesfehérváron a József . Pénzérmével működő amerikai rendszerű önkiszolgáló mosoda. Gödöllő Dózsa György út 160.


Önkiszolgáló mosoda gödöllő

Laundromat Dry Cleaner. Igen, rendelkezésre áll mosodai szolgáltatás és önkiszolgáló mosoda a vendégek számára. Budapesti önkiszolgáló mosoda. Bubbles International Zrt.


Connect to internet to see place info. Poggyásztárolás, Dohányzásra kijelölt terület, Önkiszolgáló mosoda . Nagyon klassz önkiszolgáló mosoda. Rengeteg gép, segítőkész alkalmazott.


Önkiszolgáló mosoda gödöllő

Mosoda és takarítás megszervezhető a helyszínen, a Jerez De La Frontera repülőtér pedig km-re található az ingatlantól. Elérhető az Mautópályáról közvetlenül, Hatvan, Eger, Miskolc, Csop-Ukrajna felől, ill. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Vegytisztító és Mosoda.


Dunántúli Regionális Mosoda Kft. Reggel 8-tól este 19-ig van nyitva az autómosó és 6-tól 22-ig az önkiszolgáló rész. Magic Sun Szolárium Stúdió és Önkiszolgáló Mosoda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések