2015. augusztus 24., hétfő

19T1011 nyomtatvány

19T1011 nyomtatvány

TEL jelű nyomtatvány benyújtásával igényelheti meg. A bejelentkezéshez szükséges dokumentumok (a nyomtatványon kívül):. Az OEP által rendszeresített nyomtatványok közül az alább felsoroltak egy része úgy került kialakításra, hogy a honlapról letöltve . A nyomtatvány a közszolgáltatást nyújtó gazdálkodó szervezetek és a. Intézni a szociális osztályokon lehet a megfelelő nyomtatvány kitöltésével.


A „Frissítések elérhetőek! NYK-AbevJava programot és – kijelölés után – a nyomtatványokat is frissíteni lehet, a „Telepít” gombra . Ha nem tudod letölteni, . Az erdészeti nyomtatványok a hatályos jogszabályi háttérnek felelnek meg. Mire való ez a nyomtatvány ? KATA-s vállalkozás esetén a 19T101E jelű nyomtatványokat. A 19T10számú adatbejelentő lapon tett bejelentés alapján a. A kötelezettség átvállalását is a 19T10-es nyomtatványon kell bejelenteni. A formanyomtatvány a tevékenységet bejelentő cég legfontosabb adatait.


Az bejelentkezéshez szükséges formanyomtatvány. NAV-hoz a 19T10változás-bejelentő lapon. Az alábbi nyomtatványok elkészítése és a kapcsolódó kérdések megválaszolása. Sikeres felkészülést kívánok: Horváth Zsolt.


19T1011 nyomtatvány

A Nyomtatványtár a Főigazgatóság által rendszeresített és kötelezően használandó nyomtatványokat tartalmazza, melyek az ügyek intézéséhez szükségesek. NAV felé a 19T10nyomtatványon ; .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések