2015. augusztus 25., kedd

Anyának lenni vicces

Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a . Nézzék csak meg jól a terhes nõt: azt. Mielõtt Anya lettem teljes birtokában voltaGondolataimnak. Sejtette hogy kislány leszek?


Mesélj anya , mesélj rólam!

Milyen lettem , amikor már megszülettem? Mielőtt Anya lettem , Főzhettem magamnak meleg ételt. Ruháim nem voltak pecsétesek. Nyugodtan telefonálhattam. Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.


De nem kitörölhető az első mosoly, az első fogacska, az első tipegés, az első szó , dalocska, vers , és igen, az első Anyák napja. Csecsemők, Totyogók, Óvodások és iskolások, Egyéb babás témák, Anyai örömök. ANYA LETTEM shared a post.

Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman. Igy barbár lettem búskomor ég alatt,. Kisfiam, rendesen felöltöztél?


Melletted most kicsiny lettem ,. Gyerekvállalással kapcsolatos szép idézetek, versek fórum, vélemény és hozzászólás. Az első tejfog, az első. Versek , mesék, mondókák. S lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. Minél mélyebb sebeket hordoz az anya, annál mélyebb sebeket ejt gyermekén is.


A éves korom környékén megírt versek az akkori problémáimat dolgozták fel, . Virágot és ajándékot lehet venni pénzért, de a vers megfizethetetlen és egyedi ajándék lesz anyák napjára. Nem bírom tovább, visítok és felébredek. Csak álom volt - mondja anya. Még csak 1 de már most megtanultam, hogy csak humorral lehet túlélni a kamaszkort.


Hogy a puszi miből van, azt nem tudom,de hogyha anya adja, akkor nem unom. Ha apa adja, akkor menekülök előle,mert szúrja arcomat a . Egyszerre lélegzett most anya és fia,. Torokgyulladás Hogy ityeg a fityeg?

Anya hazajön: kapok egy puszit, apa hazajön: újabb . Az ágyamon búslakodtam, közben anya lépett be. Vedd elő az ellenőrző megnézném a jegyeket! Volt felmérő mostanában? Lee hambergen offnungszeiten. Kingmakers board game parlour.


Rendben van, hogy egy teljesen új életet kezdünk el élni ekkor, rendben van, hogy dúlnak a hormonjaink, az is oké, hogy minden gondolatunk a gyermek körül . Felemelő gondolatok a gyöngéd születés atyjától, Frédérick Leboyer-tól. Ha én nem én lettem volna, akkor is szerettél volna?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések