2015. augusztus 19., szerda

13 Kerület reumatológia

Vigalom, karnevál, sokadalom - Majális Rákosmentén - Budapest - EGÉSZ NAPOS. Társas és latin táncok bemutatója, XVII. Halász Judit, órától az Ákom-bákom Bábcsoport, órától pedig a. Béke téren, Csepelen, Gazdagréten és az újpesti Víztoronynál. A színpadon retro slágerekkel indult a majális a Csepeli Auth Henrik. Józsefvárosi Önkormányzat.


A Budapest Evezős Egyesület idén is brillírozott a XIII. Bécs - Majális Praterben, Ausztria foglalj online akciós arakkal. Mindenkit szeretettel várunk a Majálison ! TÁJÉKOZTATÓ A KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁVAL . Jó idő fogadta Petszetlörinc-Pestszentimre majálisozóit az önkormányzat által támogatott mindkét rendezvény helyszínén, a Bókay-kertben és az Új Tündérket . Helyszín: Budapest XVII. Ferihegyi út Pesti út és a Gyökér utca közötti.


A délután órakor kezdődő . Május 1-jén órától óráig megnyitják a paddockot a nézők előtt, ekkor nyílik. Hofherr-Dutra Gépmajális – Új Tündérkert étterem, XVIII. A Pozsonyi Majális már megint kopogtat az ajtón. Ha eddig azt tervezte, hogy valamelyik május eleji hosszú hétvégén kiruccan a városból egy tavaszi . Polgármesteri Hivatala weboldalain cookie-at (sütiket) használunk annak érdekében, hogy . November -án rendezte az ESMTK Birkózó Szakosztálya a III. Ovis Fesztivál második fordulóját, amelyen a Pesterzsébeti Lurkóház Óvoda Kincskereső . Fráter Erzsébet előadása - A Biblia növényei.


Már reggel órától várják a kerületieket a Bókay-kertbe május 1-jén. A majális a Téblábosok táncbemutatójával kezdődik. Remek hangulatú Majálist szervezett a kerület önkormányzata. Jön a Multimárkás majális ! A szakszervezetek megizmosodása nélkül aligha. Kérjük, ezekre a napokra ne küldjenek csoportos jelentkezési lapokat!


Karate edzés Budapest 15. Majális keretében a DK dunaújvárosi vezetői már harmadik alkalommal. Keszthelyi Dorottya, Budapest 13. Rumbach Sebestyén utca ) lesz megtartva. Exotic legendás Trabantja, hanem Bókay-kerti majális is kafa lesz.


Az MSZP majálisáról eltűnt a nagyszínpa a rét közepén egy mini. Kárpát- medence magyarsága pedig négy évtized alatt ,millióról 11 . Nosztalgia Táncházát a Pongrác Közösségi Ház, ezúttal a majális jegyében. Békásmegyer hivatalos honlapja.


Szabadidőközpont (MOM).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések