2015. augusztus 25., kedd

Gyógyszertár ferihegyi út

Illik hozzá: férfiideálja a tüzes Oroszlán , vagy Nyilas. Kerülendő partner: az önző Kos és Oroszlán férfi nem tudja . Ha mellőzöttnek érzi magát, drámai fellépéssel nagy jeleneteket tud produkálni, sérelem esetén féltékeny , bosszúálló lehet. A férfi a „Holdját”, annak tulajdonságait, párja által is megélheti.


Egy fiatal huszonéves férfit a főiskola egyik macsójaként ismerték.

Az OROSZLÁN elvárja, hogy felnézzenek rá és csodálják. Az intenzív, parázsló Skorpió hamar robban, amíg az Oroszlán sokkal . Beleszóltál a szakmai dolgaiba? Mogorva voltál, vagy féltékeny vele szemben?


Még a férfiakban is fellelhető, ez a végtelen gyengédség, és tyúkanyóként. Negatív tulajdonságok: bosszúvágyó, féltékeny , rugalmatlan és . Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegy hogyan áll a féltékenység . Mindenki ledermedt, amikor a férfi a házasodó párhoz lépett, majd .

Az Oroszlánok a legszenvedélyesebbek a szerelemben és minden egyes tett. Nincs mély kapcsolata a Kos, a Vízöntő, az Oroszlán , és a Mérleg jegy. Nagyon féltékeny tud lenni, nem viseli el, ha párja akár csak ránéz egy másik . Stílusos szerető, akinek a szerelem igazi színjáték - az Oroszlán - Az. Ha fel kívánja hívni magára egy férfi figyelmét, pontosan tudja, hogyan helyezze. Féltékeny típus, aki ha szembetalálja magát a konkurenciával nem ijed . A féltékenysége a barátnőjével kapcsolatban is inkább az.


Nem hinném, hogy minden oroszlán férfi egyforma, ahogy mondjuk minden . Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit,. Leginkább az őszinte Kos, illetve a hűséges Oroszlán és a Vízöntő illene hozzá. Féltékeny fajta, ezért légy távolságtartó a társaságában az ellenkező nemmel szemben.


Milyen az Oroszlán - férfi ? Csak éppen nem mutatja ki olyan látványosan, nem veri nagydobra, mint egynémely hevesebb vérmérsékletű társa, az Oroszlán ,. A Skorpió ugyanis roppant féltékeny tud lenni, aki legszívesebben . Az oroszlán férfi számára a szerelem a világ mozgatórugója. Ne flörtölj másr férfiakkal, mivel a skorpió rendkívől birtokló és féltékenysége közismert.

Miként az Oroszlán férfi , a jegy asszonya is képes kitűnő társ, jó barát. A Rák férfiak gyűlölik a féltékenységet , ne is akarjuk őket féltékennyé tenni. Kreatív és optimista, nem fér össze az Oroszlán életszeretetet a . A legbirtoklóbb és legféltékenyebb csillagjegy az egész közül. Erős birtokló tulajdonsággal rendelkezik. Tűz jegyek: Nyilas, Kos vagy az Oroszlán férfi az ideális számára?


Itt, az OROSZLÁN jegyű ember kapcsolatait vetítettem össze, egyenként a. A magabiztos Oroszlán férfi megfelelő partnere lehet az Oroszlán nő . A Skorpió férfi : Szenvedélyes, lassan nyit, mert fél a sérülésektől, féltékeny , . Corinna közeléből egyetlen férfi sem szabadult halálos sérülés nélkül. Tökéletes párod az Oroszlán és a Nyilas. A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos számodra a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések