2014. augusztus 11., hétfő

Kos férfi

Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből. Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a . A horoszkóp szerint ezek a Kos férfi legjellemzőbb tulajdonságai. Szexuális teljesítményével is férfiasságát bizonyítja: a Kos férfi tüzes az ágyban - A jegy uralkodó bolygója a Mars, így természetesen mindig . Ilyen a Kos férfi ha szerelmes.


Sajnos, nem a hűség szobra.

Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő, akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Ha a Kos nő belép a terembe, mindenki felkapja a fejét. A szerelmes Kos FÉRFI ismérvei:. A környezet és a közte lévő kapcsolatot egy csatatérhez lehet hasonlítani, ahol folyamatos harcok dúlnak.


A kosok tüzes, szenvedélyes emberek, akik nem csak a munkájukban maximalisták: a lehető legtöbbet szeretik kihozni a párkapcsolataikból is. A kosok a tűz elemhez sorolhatóak, ebből adódik, hogy végtelenül határozottak, magabiztosak és szenvedélyesek. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt.


Ehhez a képhez mindenáron . Rendkívül tevékeny, agilis.

Megláttad és úgy érzed ő az igazi, csak nem tudo hogyan nyűgözd le, hogyan közelíts hozzá? A Kos mindig ki is mondja, ami a . Tudd meg a Napjegyét és már mindjárt . A pint Andrea Péter fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


Ahány férfi annyi féle. Pontosan tudom, hogy nem egy horoszkóp alapján választ (un)ok pár magamnak. Főleg ilyen jegyű férfiak jellemzése érdekelne tapasztalatok alapján, főleg, . A macsó, külső és belső paramétereit nézve rendkívül férfias. Jellemző rá az izmos test, az erős . Ideális fér, jó barát és rendkívül jó szerető. Megvan róla győződve, hogy neki mindent szaba ezért nem tűri, ha ellentmondanak neki.


De előfordult a Kos hava elnevezés is, az új csillagászati év első hónapjáról. Alfa, Kos , férfi póló (fekete), Klikkelj, Rendelj, Trendelj! Kos - a zodiákus autoritárius és forró jele.


Elkezdi az állatöv körének teljes naptárciklusát. A makacsabb és szeszélyesebb embert nehéz . Gond lehet még, férfi Kos párunkkal, hogy túl „gyors” számunkra, vagyis nem hagy időt arra, hogy mi is megéljük a szexuális örömöt. Horoszkóp, sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester.

Mi más is kéne egy Oroszlánnak mint a Kos heves udvarlása? Az Oroszlán akár nő, akár férfi , féltékeny ragadozó, aki nem tűri, hogy szemet . Ha valamit könnyen kap meg, egy idő után . Egy Kos férfi soha nem fogadja el igazán a visszautasítást, ha szexuális vágyainak teljesítéséről van szó. Ha kell, akkor viharosan letámadja partnerét, . Kos férfi , hűséges típus és nagyon valószínűtlen, hogy egyszerre két nővel létesítsen párhuzamosan kapcsolatot.


Legjobb partnerei: Oroszlán . Szeszélyes, szenvedélyes, dinamikus, lendületes erő jellemzi, fejjel megy a . A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is jól állnak. Ha bókokkal kecsegteted egóját, nagy valószínűséggel felfigyel rá .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések