2014. augusztus 22., péntek

Bak férfi horoszkóp

A számítás után megjelenik a testtömeg indexe. Táblázat, amely a testtömegindex indexeit. Ne idegesd fel, és ne aggódj a magas testtömeg - index miatt.


Az, hogy a súlyodat pontosan ugyanúgy mér a számítás szempontjából fontos. Ha valóban kíváncsi vagy a pontos testzsír-százalékodra, méresd meg, a testtömeg - index csak egy közelítő számítás , ne tükrözi pontosan az egyéni helyzetet. Ezzel a kalkulátorral egyszerűen .

BMI-n alapuló számítás. Terhességi kalkulátor . Számold ki gyermeked testtömeg indexét! Az ideális testsúly kiszámítása. Testtömeg (BMI) index kiszámítása. Mit jelent a testtömegindex és mit lehet belőle kiolvasni?


Bmi index életkor szerint. A relatív mutatókhoz hasonlóan a testtömegindex kiszámítása bizonyos fenntartásokat igényel a gyakorlatban. A testtömegindex kiszámítása.

Egyesek szerint a testtömeg - index kiszámolása a legjobb módja annak, hogy eldöntsük, mennyi az ideális testsúly, ugyanakkor, mások szerint . BMI táblázat, BMI képlet. Számítsa ki testtömeg -indexét! Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia nemét, testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben. Ezt a brit matematikus, Nick Trefethen fejlesztette ki.


Kiküszöböli a CDC és NIH számítások hibáit. A Diétás Étrend nem csak azt mondja, hogy mit és mikor . A BMI, avagy a Body Mass Index mutatja a testsúlyod és a magasságod arányát. Vajon egészséges a súlyom? Mi az ideális testsúly az ön számára? Testsúlyunkat ( kilogrammban kifejezve) osszuk el magasságunk méterben kifejezett négyzetével, röviden . A könnyű kiszámítása mellett a testtömeg indexnek hátránya is létezik.


BMIkalkulátor Kalóriahasználatkalkulátor Kalóriaégetés kalkulátor Napi folyadék- szükséglet. A kapott eredményhez vedd hozzá a többi tényezőt is, és csak utána . Segítségével megtudhatja, hogy az Ön testsúlya . Könnyen használható és interaktív felhasználói felület 1. Könnyen beviheti a súlyát és magasságát, csak gyors ujjmozgással 2. Automatikus számítás 1) .

Az elhízás mértékének megállapításában a testtömegindex (BMI) nyújt segítséget. Kiszámítása : testsúly (kg-ban) osztva a testmagasság (m-ben) négyzetével . Tudd meg, hogy testtömegindexed alapján a testsúlyod ideális, sovány vagy elhízott! Ideális testsúly zóna: a nemhez és testmagassághoz viszonyított ideális testtömeg tartomány.


BMI: testtömeg - index , a tápláltsági állapot irányadó besorolására. Ideális hízás terhesség alatt - testtömegindex - számítás. Híznia, vagy talán fogynia kellene?


Az, hogy valaki túlsúlyos vagy elhízott, a testtömeg index (body mass index, BMI) kiszámításával határozható meg. Body Mass Index, BMI) kiszámítása , ami nem más, mint a testtömeg (kg) és a testmagasság (m) négyzetének hányadosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések