2014. augusztus 22., péntek

Baleseti magán ambulancia nyíregyháza család utca

Hajvágás, hajfestés, alkalmi frizura készítés. Kézápolás, lábápolás, köröm . Műköröm építése sima egyszínű 5. Saját köröm megerősítése 5. Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk! A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk.


CND Creative Play gél lakk: Ár. Megváltozott a szalon . TARTÓS MEGOLDÁS IGÉNYES HÖLGYEK SZÁMÁRA. A pedikűr kezelés során a láb bőrét felfrissítjük, esztétikussá varázsoljuk.


Pedikűr , lábápolás, géllakk lábra. Az ár a láb állapotától függően változhat! Az árak forintban értendők és az Áfát tartalmazzák.


Kollégáink vállalkozók, fizetni kizárólag náluk lehet. Budapest, Mester utca 1. Kombinált kézi-és gépi . Mini pedikűr (csak körömvágás a körömsánc tisztításával). Csak a bőrkeményedések eltávolítása.


A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Benőtt köröm kezelése “csak ” ha a . Gépi pedikűr (Dentál technikás: fájdalom mentes). Esztétikai pedikűr : 3. Ft (fertőtlenítő áztatás, bőrkeményedés eltávolítás, körömvágás, krémápolás).


Baleseti magán ambulancia nyíregyháza család utca

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM, AZ ÁRAK MÉRETTŐL ÁLLAPOTTÓL, DÍSZÍTÉSTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHATNAK! Harangozó Tündének hívnak, fodrász mellett manikűrös, pedikűrös vagyok. A minőségi munka és a tartós eredmény . Teljeskörű lábápolói szolgáltatások Tatabányán az M. Kényelmes körülmények között, modern eszközökkel, . Az ESZTÉTIKAI PEDIKŰR (normál pedikűr ) nem tartalmaz benőtt köröm, szemölcs, extra.


Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg. Az oldalon szereplő árak szalononként eltérőek lehetnek. Lianti manikűr, műköröm és pedikűr árlista. Kispesti szépségszalon, műköröm, pedikűr, kozmetika. Kurali Éva vagyok több mint évig dolgoztam egy múlti cégnél mint alkalmazott, értékesítési területen.


Baleseti magán ambulancia nyíregyháza család utca

Tudtam, hogy ebben a világban egyszer csak ennek . Fizetési mód: készpénz. Főoldal Bemutatkozás Árlista Kiszállási díjak Magyarázat Etikett Elérhetőség. MOBIL PEDIKŰR ÉS GYÓGY- PEDIKŰR ! Lábápolás, pedikűr árlista.


Körömlakk-eltávolítás: 3Ft. Manikűr - pedikűr árlista. Szolgáltatás: Expressz manikűr 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések