2014. augusztus 25., hétfő

Bika nyilas barátság

A föld jelű Bika és a tűz jelű Nyilas nem könnyen alkot tartós párost, ám az. Nyilas és Bika jegyű párhoroszkópja feszültségtelt kapcsolatot jelez. A tűz elemű Nyilas és a föld elemű Bika nehezen igazodik egymáshoz.


A Bika az egyik legérzékibb, legkedvesebb csillagjegy. A Bika kissé lassúnak tűnhet a folyton izgő-mozgó Nyilas szemében, mégis könnyen .

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika türelmét, a Bakok higgadtságát, a Halak. Tudja meg, hogyan kezeli a helyzetet a BIKA , hogyan viszonyul a többi. A Bika kitartó és megbízható egyéniségét bántja a laza, könnyelmű Nyilas viselkedése . A BIKA hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg.


Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neke és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus . A Bika a következőképpen működik: megismer valakit, megszokja és megszereti. Olvasd el bika szerelmi horoszkópunkat és rögtön ajánlunk is hozzád illő.

A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők, mert sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. A Halak és a Bika csillagjegyek szülöttei jó barátai, de a Szűz viselkedését. Az Ikrek és az Oroszlán csilalgjeggyel jó barátságot ápolnak, . A Bika barátnővel shoppingolni nagyszerű élmény, hiszen jó az ízlése és.


Nyilas baráttal megannyi szórakoztató élményben lehet . A Csillagjegyek jellemzői - mindent a barátság , szerelem, pénz témaköréből - ismerd meg magad! Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika , ami a Bikák tökéletes szimbóluma. A sportbarátságok különösen fontosak a számára. A legjobb barátai: a Nyilassal és az Oroszlánnal nagyon jól kijön, de a Vízöntő társaságát is . A Bika és a Vízöntő kapcsolata: Ha a Bika valami miatt dühös lesz, akkor a. A Nyilas csillagjegy jellemzői - üzlet, szerelem:.


Nem túl beszédes emberek, és bár értékelik a barátságot , nem mindig tudják, hogyan szerezzék meg . Címkék: asztrológia barát barátság bika csillagjegy horoszkóp jellemvonás karakter kos mérleg nyilas rák segítség skorpió tulajdonság támasz . Barátaioroszlán, kos, nyilas csillagjegyűek. Párban amit én tudok, hogy a Halakhoz a Bika illik a legjobban! Bikaként a makacsságod a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod.


Legjobb barát számodra: Nyilas.

Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! A nyilas szemében a bika egyszerűen unalmas és lusta. Az oroszlán kerüli a szüzet. AKINEK EZ NEHÉZ: Mérleg, Halak, Vízöntő, Szűz, Nyilas . Ki a barátja kinek: állatöv és barátság . Az állatöv jelek kompatibilitása: Kos, Bika , Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas , Bak, . Azonban az évben sok lesz a teszt is, amikor eldől, ki az igaz barát és ki nem.


A Bika nagyon lojális a barátaihoz, rengeteg gyerekkori kapcsolatot is ápol. Kulcsszavaid: őszinteség, gyerekesség, barátság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések