2014. augusztus 29., péntek

Pest megyei matrica érvényességi területei

Pest megyei matrica érvényességi területei

Nyitvatartás 2-es jégpálya 47. A 2-es jégpálya jegypénztárában a közönségkorcsolya kezdés elött perc és befejezés elött . Október végétől ismét nyitja kapuit a szolnoki jégpálya. Ha kipróbáltad tavaly, gyere ki. A hévízi ebben a szezonban . Diákok hétköznaponként előre egyeztetett időpontban, szervezett keretek között, iskolai nevelő kíséretében órától óráig tudják majd használni a jégpályát. Erkel Ferenc Művelődési Központ közösségi tér.


Pest megyei matrica érvényességi területei

Pénteken megnyitó, és december 1-től már használható is a jégpálya. Az elmúlt három év legnépszerűbb győri adventi attrakciója pénteken újra nyitja kapuit, a belvárosi jégpálya várja a korcsolyázókat legkésőbb . Jégkert - Budai Jégpálya , fedett, Budapest, II. A jégpálya működése szorosan összekapcsolódik az Advent Óbudán.


Csobánka téri jégpálya . Tartós vagy erős esőben - nem két szemerkélő csepp esetén -, meleg, szeles időben a jégpálya zárva tart. Ilyen esetben az aktuális nyitva tartásról érdeklődni . Heloween napján számos programmal nyitja újra kapuit a jégpálya ! Először ingyenes közönségkori, majd nyílt hoki edzés gyerekeknek, végül . A Kőrösi József utca elejénlévő jégpálya is éjfélig várta a korcsolyázókat január 20-án. Helyszín: Gödi SE Sportpálya, Göd Erdész u. A tavalyi évben először nyitotta meg kapuit a Siófoki Jégkikötő a hajóállomáson. A varázslatos helyszín, a programokkal tarkított . Budafoki Jégpálya - gyerekprogramok, gyerekprogram. Balatonon korcsolyázzunk, még nem volt hosszan . Itt megtalálod a(z) jégpálya kategóriába tartózó összes egységet frissességi.


Pest megyei matrica érvényességi területei

A téli szünet első napján nyitja meg kapuit az új siófoki műjégpálya a Balaton- parton, ezúttal a hajóállomás melletti téren. Hódmezővásárhely - Jégpálya. A Kecskeméti Műjégpálya hivatalos honlapja. Várjuk a korcsolyázás szerelmeseit a téli időszakban hétköznapi és hétvégi nyitva tartással. Indul a közönségkori a kiskőrösi jégpályán ! Egy kattintás a továbbolvasás… ›› Megosztás.


A korábbi évekhez hasonlóan idén is jégpálya várja a korcsolyázni vágyókat a Horváth . Hétköznap délelőtt iskolai és óvodás csoportok . A Városi Műjégpálya november 23-i hétvégén az alábbiak szerint, mind a négy ciklusban várja a korcsolyázni vágyókat. November 2-án szombaton indulhat a korizás a Szekszárdi Műjégpályán. A városi sportcsarnok mögött található fedett . A Bécsi Városháza előtt kialakított jégpálya élményteli és szórakoztató kikapcsolódást garantál a város szívében. A tükörsima játszótér minden nap várja a . Müpa Kultúr Kültér – Jégpálya és Müpa Sátor.


Aki a jégpályára bérletet vált, ajándékba forró italt kap a KATA-PULT büfé faházában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések