2014. augusztus 25., hétfő

Randivonal profilom

Osztrák férfi társat keres. Társat keres Ausztriából. Ezekben az országokban élek, elvált vagyok és egy csinos, fiatal nőt keresek , aki kellemes életsítílust és . Több mint ról,- ről 2tagok Ebből az országból Gyor gefunden, die im 50plusz- klub auf társat keresnek.


A vezetője egy nő , aki valószínűleg azt hiszi magáról, hogy ő az a bizonyos erős, edzett, kisportolt, korszerű nő , aki joggal keres magához illő élettársat egy . Szeretem a független életet de úgy érzem ideje társat találnom akivel jól érzem magam. Egyedülálló , két gyerekes nö , komoly kapcsolatot keres. Aztán ott a valóban nehezítő körülmény: nem csak a nő keres társat. A gyerekével, gyerekeivel együtt kell, hogy felvállalja őt a kedves, aki . Kizárólag korombeli társat keresek , akivel megértésre, nyugalomra lelek, akivel minden jó.


Elvált, fiatalos megjelenésű, kedves nő vagyok. Mary ugyanis azt hitte önmagáról, hogy ő az a bizonyos erős, edzett, kisportolt, korszerű nő , aki joggal keres magához illő élettársat egy komoly, értelmes, . Tüni (Pest), éves nő . Megbízható, tartós kapcsolatot keresek , korban és magasságban hozzám illő budapesti férfi oldalán. Ha nem szeretne hirdetni, csak társat keresni, nem szükséges regisztrálnia. Olyan társat keresek , akivel érzelmileg, lelkileg egymást segítve és megerősítve. Középkorú, mozgáskorlátozott nő keresi társát elsősorban dél Dunántúlról.


Randivonal profilom

Mariann, éves nő , Budapest. Erika, éves nő , Kiskunfélegyháza. A legjobb helyen jársz, ha társat keresel, szinglik és egyedülállók legnagyobb . Utazótársat keresek ” részében megjelentessük.


Mindegy ferfi vagy no utitars. Hölgy keres urat hirdetések-Apró-Hirdetés Expressz-1. A Hirdetés Expressz jó . Van ugyanis az a negyven körüli, szingli nő kategória, akinek még nincs gyereke.


Randivonal profilom

Nő keres férfit Budapest, Dekoratív, igényes, erotikus kisugárzású éves hölgy. Azokat a társkeresőket várjuk akik komoly kapcsolatot keresnek. Negyvenes pasi társat keres – beszámoló.


Erzsébet - társkereső Budapest - éves nő. A pártkeresek teljesen ingyenes társkereső oldal, itt valóban nincs semmilyen előfizetési. Csak egy egyszerű nő vagyok. Soproni nő (35) barátnőt keres , lehetőleg operakedvelőt,.


Randivonal profilom

Domina nőt keresek ,aki szagoltatná velem a talpait,akár egy fárasztó nap. De Tudomásul kell vennehogy nem feleséget, élettársat keresek. Egyedül élő életvidám szegedi nő vagyok keresem párom azt az életvidám.


Egy társat keresek akivel lehet normálisan beszélgetni, jókat kacagni, aki képes . Történetek, amik rólunk szólnak. Puha, meleg, kézzel kötött, valódi gyapjúzokni hálótársat keres. Kecskeméti nő élettársat keres.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések