2014. augusztus 26., kedd

Ellenzéki polgármester jelöltek

Ellenzéki polgármester jelöltek

Ez lesz a legfőbb próbája a teljes ellenzéki összefogásnak, mert. Kilenc polgármester - jelöltje van az MSZP-nek, hat a DK-nak, négy a . Szinte az összes magyar nagyvárosban létrejött a teljes ellenzéki összefogás. Nagyon különböző hátterű polgármester - jelöltek indulnak a . Az MMM arra kéri szimpatizánsait, hogy a felsorolt településeken az alábbi ellenzéki vagy független polgármesterjelölteket és csapatukat . Ha most nem tör át az ellenzék , akkor soha – itt az eddigi. Közös ellenzéki polgármester - jelölt lesz Miskolcon is.


Hogy konkrétan ki, még nem tudni, de valamennyi ellenzéki párt része lesz az összefogásnak. Egyetlen ellenzéki polgármester jelöltet indítanak. MSZP, a DK, az LMP és a Momentum Szombathelyen: közösen indítanak jelölteket az . Féltucat ellenzéki polgármestert és polgármester - jelöltet látok vendégül a napokban Brüsszelben, hogy a következő évek együttműködéséről, európai . Kiss László, az ellenzék III. Ezzel a nap egyik legfontosabb kérdése is eldőlt: . A teljes ellenzéki összefogás megvalósult, sőt az ellenzéki egyéni választókerületi jelöltek mellett a Jobbik és a Várunk Közéleti Egyesület is . A polgármester - jelöltek száma a kormánypártok és az ellenzék oldalán. Deák szerint az ellenzék vidéki hídfőállásainak megszerzése azért is . Bejelentették: Itt a közös ellenzéki polgármester - jelöltek listája.


A budapesti Városházánál, a Kamermayer Károly téren tartott közös . Megállapodásuk alapján a következő ellenzéki jelölteket ajánlják a szimpatizánsaik figyelmébe: – az első kerületben V. Csőzik László az ellenzéki pártok és a civil szervezetek. Győr polgármesteri székéért, vegyük. A következőkben „ ellenzéki jelölt ” alatt az egyszerűség kedvéért a DK, az . Időközi országgyűlési választás jöhet Dunaújvárosban azok után, hogy polgármester lett az ellenzéki összefogás jelöltje , Pintér Tamás. Egy hét után megszólalt a győri ellenzék polgármester - jelöltje , Glázer Tímea is. Kedden több sajtóorgánumban már megjelent a győzelmi jelentés, azzal, hogy nem lép vissza Szeko József.


Ellenzéki polgármester jelöltek

DK-Jobbik-Momentum mohácsi jelöltjei megdöbbenten értesültek Szekó József polgármester úr tragikus haláláról és részvétüket fejezik ki . Baranyi Krisztina ellenzéki politikus hivatalba lépése előtt perccel. Pikó András összellenzéki támogatottságú polgármester - jelölt is . Jászberényben a szavazattal alulmaradt fideszes polgármesterjelölt , aki megtámadta az október 13-i választás eredményét. Budakeszi ellenzéki polgármester - jelöltje szerint bűn, ha valaki “fehér, keresztény és heteroszexuális” (PS-videó). Popovics Judit lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje az önkormányzati választáson Tatán.


A politikust támogatja a Momentum, . Szabó Ervin személyében, aki a Közösen . Tatabányán a két ciklus óta polgármester Schmidt Csaba folytatná a munkát a. A másik ellenzéki jelöltet az utolsó pillanatban találta meg a . Győrben két lehetőség van az ellenzéki polgármester - jelölt kiválasztására: az előválasztás, vagy egy köztiszteletben álló személy . Nem Takács Mónika lesz az ellenzék polgármester - jelöltje Csepelen – értesült a 21óra. A három, közismerten alkalmatlan ellenzéki jelölt egyike, Karácsony. Zugló jelenlegi polgármestere programadás címszón elsősorban Tarlós . MSZP-s képviselőjét támogatja a helyi polgármesteri cím megszerzésében az őszi önkormányzati . Hat ellenzéki párt, az MSZP, a Párbeszé a DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum megállapodott arról, hogy az őszi önkormányzati . Az ellenzék Őrsi Gergelyt, a II.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések