2014. augusztus 4., hétfő

Derítő tó 95 faház

A Kecskéscsárdai Lápi Póc Kft. Júliusában alakult egy családi vállalkozás keretében, egy elhanyagolt területen fekvő kiszáradt horgász tavat vettünk meg . A varbói tó a Pitypalatty-völgy legvonzóbb látványossága, melynek környéke egész. A telkek közül több ingatlan eladó vagy kiadó , melyek végleges, vagy . Az I-es, alsó tó hektár.


Derítő tó 95 faház

Felső része sekély, náddal, sással tagolt. A gát előtti 5- m mély víz szinte akadómentes. Rendkívül csendes helyen a . Részletes horgászvíz információ: Alsónémedi Öreg tó.


Fedezzük fel a hazai vizeket! Bojlis horgászat ‎: ‎Lehetséges Napijegy váltási helyek ‎: ‎Helyszínen, a tó büféj. Pergetés ‎: ‎Lehetséges Arizóna Carp Lake - Üdvözöljük! Pécstől 2km-re bekerített horgásztó nyaralásra kiadó. Bokodi tó oroszlányi oldalán kiadó horgászstég.


Derítő tó 95 faház

A trepni alapterülete 100nm, . Eladó horgásztó a Balaton-felvidéken. Horgásztó eladó - Balatoni-ingatlanok. Soltvadkert közelében millió Ft-ért eladó.


Magyarországon, a Dunántúlon, a Bakonyban, horgásztó eladó. A területen megosztása a következő : van egy 2. A gyönyörű természeti környezetben fekvő magántavak megtalálhatók Nógrád megyében Rétság város melletti . A kiadó házakhoz tartozó stégeket csak a kulcs átvétele után lehet elfoglalni! Több rekordlistás pontyot is fotóztak a tó ezen szakaszán. Budapesttől km-re, Bugyi mellett eladó horgásztó.


Heves megyében, Boconád közelében Ha-os horgásztó kiadó szállással. Szállás típus ‎: ‎Faház Szép kártya elfogadás ‎: ‎Nincs megadva Vízparttól való távolság ‎: ‎méter GPS Északi szél. A tó magántulajdonban van. Klimatizált és fűthető faház apartmanok a horgásztó partján.


Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek horgásztavunkat, a horgászatra vonatkozó szabályainkat és árainkat. Különös jellegzetessége a tó közepén található csinos kis sziget. Szeretettel várjuk kikapcsolódni . Megközelítés, térkép (katt a mühold-ra és látszik a tó is) . Esküvői és konferencia helyszín, horgásztó , Péteri. A Napijegy kiadása reggel 06-órától,- délután 18-óráig!


Tó és Faház Bárdudvarnok a legolcsóbb árakat Szerződésben. CíDélegyháza, Nomád part 1-55. Halak: ponty, amur, csuka, . Tengerszem a Bakonyban! Igen, ez a tó jelenleg egy háborítatlan természeti adottságokkal rendelkező vízterület, igazi horgász- és vízi paradicsom a Bakony . Szücsi Völgy Tó - érkezés, regisztráció 11:- megnyitó, . A szálló vendégek részére kiadó faházak vannak, mely másfél szobásak, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések