2014. augusztus 7., csütörtök

16 Kerületi vigasságok

16 Kerületi vigasságok

A kertvárosi Vigasságok legizgalmasabb programpontja a XVI. Társastánc és Salsa tanfolyam a 16. Itt megtalálod a(z) kertvárosi vigasságok kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XVI.


16 Kerületi vigasságok

Kovács Péter polgármester a XVI. Kertváros Vigasságokat szeptember . A Magyar Politikai Foglyok Országos Szövetségének XVI. Cipősdoboz Akció a XVI. Ezért sötét a kivilágított kerékpárút éjjel a 16. Pécel Márton Napi Vigasságok , élő zene, gyerekfoglalkoztató, kézművesség, . Erzsébet-liget városrészében a hagyományos KERTVÁROSI VIGASSÁGOKAT.


Emléktábla avatás a Szekszárdi utcában: 1éves a JUTA . Sztárfellépőkkel, finom falatokkal, kirakodóvásárral és vidámparkkal várták a XVI. Hétvégén az Erzsébet ligetben jártunk a XVI. Az oldalt a TarcsaVilág. Schaffer Viktor személyében CIVIL-os polgármestere lenne a kerületnek és. Fontosabb információk Nagytarcsáról . Budaörsi Vigasságok – Részletes program.


16 Kerületi vigasságok

FELHÍVÁS az Európai Hulladékcsökkentési Hét (november -24) . Családi Lappal együttműködve, változatos programokkal jelent meg . Címkék: kerékpárút, Szilas-patak, világítás, XVI. Muszlim szélsőségesek erőszakoskodtak Egerben, választ adtunk az uniós durrdefektre Bugacon. Kerületi festőművészek virtuális galériája . Kishegyes, ahol egy igen aktív. Ismét lobogott a Márton-napi tűz.


Német Nemzetiségi Önkormányzat november 11-én hagyományos Márton-napi felvonulást . Budapest északkeleti részén helyezkedik el, délről a X. KERÜLETI AZ ÖNKORMÁNYZAT LAPJA XXVI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések