2014. július 7., hétfő

Szórakozási szokások kérdőív

Szórakozási szokások kérdőív

A következő kérdőivvel a fiatalok szórakozási szokásait kivánjuk megvizsgálni. Kérjük szánjon rá egy pár percet. A teszt kitöltése körülbelül percet vesz igénybe.


Szórakozási szokások kérdőív

A fiatalok kultúrális szórakozási szokásai. Ez a kérdőív a fiatalok bulizási szokásait dolgozza fel, valamint azt, hogy a mai fiatalok mennyire konzervatívak, vagy sem. A válaszokból statisztika.


Kérdőíves technikával elsősorban olyan információk ösz-. A budapestiek kulturálódási szokásai. Először is választottunk egy tetszőleges témát, amiről kérdőívet készítettünk,. Sokan úgy gondolják, hogy a fiatalok körében a dohányzás menő dolog.


Ez részben tényleg így van, sokan csak fel akarnak . Szórakozási preferenciák. Az adatfelvétel mintája. Válasszon a több mint 1előre elkészített ingyenes kérdőív minta közül.


Bárki képes kérdőívet készíteni. Elég csak kiválasztani egyet. MATARKA felhasználói szokások az SZTE Egyetemi Könyvtárban. Digitális tanulói jellemzők és hatékony tanulási szokások . A tanulási preferenciákat és stratégiákat azonban a kérdőív ezen kérdéscsoportja . A felmérés célja az utazási szokások megismerésén túl az autósok környe-. A hazai lakosság utazási szokásairól.


Szórakozási szokások kérdőív

Neme: Életkora: Lakhelye: Iskolai végzettsége:. Változatos szórakozás . Mit gondol, a gazdasági válság mennyiben befolyásolja a hazai lakosság utazási szokásait ? Visszaesik, csökken az . A könyvtár használatára irányulóan kérdőíves felmérést végeztünk. Igen, jelentősnek tartom a fogyasztási (vásárlási) szokások környezetterhelő hatását. A szórakozási lehetőségek.


Fogyasztói szokások és információkeresési változások a turizmusban az Európai Unió egyes országainak. A sportolási szokások és a tanulmányi eredményesség egy határmenti régió. A kérdőív eredményeinek bemutatása:. Az elemzéshez a HERD kutatás kérdőíves felméréséből származó . IKT-eszközhasználati szokások , ismeretek és attitűdök, valamint. Demetrovics, Szeredi és Nyikos,.


Még hogy Cal ki fog tölteni egy férfiakról szóló kérdőívet ? A második oldal az anyagi helyzetről, a harmadik pedig a szórakozási szokásokról szól. Az olvasási szokásokat felmérő kérdőív válaszainak összevetése. A csoportos beszélgetés és a kérdőíves kérdezés eredményei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések