2014. július 10., csütörtök

Il primo heti menü

Zárt, légkondicionált panoráma teraszunk pedig további fő kiszolgálását teszi . Pályázatíró segítségünk továbbra is Csupor Péter. Ismét megrendeztük, immáron 7. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni. Villámgyors házhozszállítást kínál az Il Primo Étterem. Szemezgess az Il Primo megújult .

Rákóczi Ferenc utca, Pilismarót, Hungary. Kalocsa, Meszes Dunapart 13. Nagyon hangulatos vendéglő csodálatos Dunára néző terasszal. A Duna mellett lévően valamilyen halat és kalocsai paprikás ételt választottunk, így esett . Környéken az egyik legjobb étterem! Címünk : Dunaalmás , Almási ut 76.


A kapitány és legénysége. A Szigetköz szívébe, Lipótra várjuk kedves vendégeinket a családi vendéglőnkbe. Az fős étteremben és a hozzá tartozó téliesíthető fedett teraszon egész .

Parking on the Danube - use GPS coordinates - center 6km. Az ingatlan főbb adatai:. Vendéglő ” megnevezésű ingatlan bérletére. A kék Duna egy pontonétterem volt, ami a Lánchíd pesti lábánál várta a vendégeket, tavasztól őszig.


Aprónyomtatvány, röplap. Kemény Mikulások – Retro buli a Kék Duna vendéglőben. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Nagymaros, Kék Duna vendéglő (EK), 279.


Lakodalmak, esküvői rendezvények, napi ajánlatok, Dunaparti kilátás. A Kék Duna vendéglő ismét kinyitott a Lánchíd pesti hídfőjénél. A háttérben a Gellért-hegy látható. MTI Fotó: Bojár Sándor.


Kiadási adatok: Hévart József dohányárus kiadása, . A szövegtörzs kerül ide . Fővárosunk legújabb szórakozó helyét a Lánchíd pesti hídfőjéhez vontatják. Az ötszáz vendéget befogadó Kék Duna éttermet máris megkedvelték a látogatók. Légkondicionált éttermünk, a Kék Duna Étterem 1fő befogadására alkalmas. Hol volt, hol nem volt, tán igaz sem volt - kezdhetnénk az egykori Kék Duna Szálló és Étterem történetét, hiszen a helyén ma óriási foghíjtelek . Szeretettel várom a Kis- Duna partján lévő Ráckeve szívében található igazi békebeli hangulatot árasztó .

Eötvös tér, a Kék Duna terasz, avagy a Kék Duna étterem a Széchenyi Lánchídról fényképezve. A kor egyik legkeresettebb étterme a Duna . A Dunán ringó Kék Duna étterem a Lánchídról fényképezve. Franczia divatlapok Victoria angol. Nincs valami egyhangúbb még ott künn az öreg Duna folyása sem , mint egy. Kék kakashoz: egy talpig jóravaló, jámbor ember, aki.


Sárga hering című terézvárosi vendéglőben . István várában öröm tüzeket szórtak az ágyuk, lobogtak a nemzeti zászlók, a Duna parton vagy másfél ezernyi nemzetőr állt sorban. Hangulatos étterem gyönyörű panorámával a Dunakanyarra, finom ételekkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések