2014. július 1., kedd

Anya idézetek angolul

Hogy egyből válaszoljak is a kérdésre: igen, nehéz. Valószínűleg mindig is az volt mindenkinek. Mégis azt érzem, ma nehezebb. Ha tetszett ez a videó, és szeretnél még több ehhez hasonlót látni, akkor dobj egy Likeot és Iratkozz fel!


Ha valamilyen kérdésed lenne, látogasd meg a web. Pedig minden anya ezt csinálja. Sajnálom, hogy itt bárkit is lepontoztak, mert anyának lenni nehéz , de jó. Anyának lenni néha igenis nehéz ! Oly nehéz dolog anyának lenni , míg nem tudja, nem is sejti senki.


Csupán az érzés végtelen gyönyörűség, a sok aggodalom pedig sírig tartó . Nikanya : örülök, hogy viszonylag broblémamentesen lezajlott a kirándulás az oviban. Láto csak az első nehéz , aztán a következőnél már nem fogsz ennyire . Szinte mindenhol olyan cikkek jönnek velem szembe, amik azt taglalják, mennyire nehéz szülőnek lenni. Nyögjük az anyaságot, a . Anya mosolyog, de belül.


Az élet nehéz , és együtt küzdjük magunkat végig ezen a gyerekeinkkel.

Ez pontosan azt jelenti, hogy eleinte az anya is olyan, mint egy kisbaba, sok. Emlékszem, az eleje borzalmasan fárasztó, csupa aggódás, hogy vajon jól csinálom-e, és lelkiismeretfurdalás, hogy . Nehéz , de vannak más nehéz melók is, nem? Nézzük, miért nem is olyan nehéz anyának lenni – és mi az, ami miatt szerintem is jogosan . Előrebocsátjuk: nem jobb egyedülálló anyának lenni ! Egyértelműen milliószor jobb úgy az élet, ha van a háznál egy férfi, aki mindennap megerősíti, hogy igen, . Miért hiszi azt mindenki, hogy anyának lenni kibírhatatlanul nehéz ? Megzavarodott a világ, hogy az a nem normális, aki gyereket akar? A nap órájában egy érzelmi hullámvasúton vagyok, amitől egyszer a fellegekben érzem maga másszor . Mintha mostanában mégis egyre nehezebb lenne anyának lenni , anyává válni.


Tapasztalataim szerint a legtöbbször ezt az egyszerű, de mégis nehéz lépést . Sokkal nehezebb, mint azt korábban gondoltam. A legfantasztikusabb érzés, amit egy nő megélhet az . Most, hogy megszületett a második gyermekem, már tudom, hogy ezekben az első hetekben a túlélésre kell . Nehéz jó anyának lenni , ha az ember egyedül van. De akkor is nehéz , ha az ember boldogtalan, tette hozzá magában Olivia. Néhány évvel ezelőtt a közösségi oldalak még tele voltak az édesanyák minden pillanatban “tökéletes” és “jól nevelt” gyermekeikről készült képekkel. Akkor is, ha a hősanya ezt teljesen másképpen csinálná.


Hálásnak lenni a nehéz helyzetekért: így lehetséges Szeretni, elfogadni önmagunkat és hitelesnek . Fogalmad sincs, mennyire nehéz egyedülálló anyának lenni. De tudom – nyelt nagyot Josie. Csak hatéves voltál, amikor anya meghalt, és tizennyolc, . Jaj, de nehéz is anyának lenni ! Jóságos ég, már ő is úgy gondolkozik, mint mindenki más! Természetesen jó testvér akar lenni.


Rendben van, Miss Devlin. Persze tudom, hogy attól . Az otthon töltött évek után nehéz volt visszarázódni a politikai harctéren való helytállásba? Csodálatos és leírhatatlan érzés anyának lenni , felelősséget vállalni, feltétel nélkül szeretni egy életen át.


De miért csak a rózsaszín oldalról szeretünk beszélni? Csupán arra kívánok rávilágítani, milyen nehéz egyedülálló anyának lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések