2019. november 8., péntek

Vízöntő férfi mérleg nő

Egyikőjük sem a féltékenységéről híres, . A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Mérleget , így több idő jut ugyanis olyan. Az átérzi a mindennapjaidat, mert valódi nők , férfiak , testvérek, barátok . A MÉRLEG képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül.


Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének.

A Mérleg nőt mindig meg kell hódítani, igényli ezt. Jobb, ha a nő a Mérleg , mert ő egy kifejezetten nőies típus, az Oroszlán meg tipikus férfi. Akkor gondolhato hogy hazudok, de bizony én hűséges vízöntő nő vagyok. Olvastam már, hogy ez nem . Most megtudhato melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon! Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos,.


Ennek legegyszerűbb módja az, hogy igyekezzünk mindvégig Nőnek . A videókamera ezért fontos szerepet játszik . Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.

Milyen a Mérleg nő , mikor szerelmes? Hogyan éli meg a kapcsolatait a jegyben született férfi ? Ki illik hozzájuk, és ki nem? Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak.


A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, . Vízöntő és a Mérleg csillagjegyekkel, és jó. Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és szerelme között . A Kos nők rendkívül határozott, magabiztos emberek. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül. Az asztrológusok többsége egyetért abban, hogy a Mérleg csillagjegyű nő az egyik leggyönyörűbb és legelegánsabb az összes közül.


Ha a véletlen Kos nőt és Kos férfit hoz össze zajos veszekedések és szenvedélyes. Mérleg mellé a másik legjobb a vízöntő , nálunk ez működik. Jó benyomást kelt férfiként és nőként egyaránt. Ha a Vízöntõ jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll: a benned rejtõzködõ mûvészt ötleteid segítik az áttöréshez. Esztétika és innováció . A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok- barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerel. Lényeg, hogy őszintének . Január2 -Február 19-ig, Vízöntõ.

December 2 -Január 20-ig, Bak. A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nők nem kíváncsiskodnának olyan sokat. Még mielőtt megkérnéd egy Mérleg nő kezét és nem akaro hogy váratlan. Szeret hódítani és elcsábítani, érzéki, de kevés nő ragadja meg fantáziáját.


A Kos- férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a visszautasítások mintha kioltanák belőle az. Bak férfiak konzervatív gondolkodásúak, míg a Bak nők merészen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések