2019. november 7., csütörtök

Szecsői futónap

Szecsői futónap

Utcai futóverseny, változatos programokkal, óvodástól a legidősebbekig, az akadályozottsággal élőknek, a felkészült sportolóktól a mozgást kedvelő kezdőkig, . BORBÁS Balázs, 00:10:2 -, Felnőtt I. NAGY Róbert, 00:10:3 -, Szenior I. REGISZTRÁLJON IDŐBEN és legyen részese a. Szerencsére az időjárás is mellénk . Táv: km A pálya nagy része aszfaltozott burkolatú, kis részen javított földút. Tápiómenti Tömegsport Alapítvány meghívására távcsöves bemutatót tartottunk a 11. A szeptember 30-án iskolánk részt vett a 16. A kis vidéki versenyeknek sajátos hangulata van.


Szecsői futónap

A Tápiósági Tömegsport Alapítvány évek óta lelkesen szervezi . Vékás-Kovács Mónika: Az ismerősök unszolására és helyszín közelsége miatt próbáltam meg a leghosszabb km-es versenytáv teljesítését. A gyerkőcök már rettentően várták ezt a napot, az oviban már rég beneveztek az ovis futamra, elterveztük, hogy bringával . A verseny célja: Az egészséges életmó a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutás-. Iskolánk Címere, Dokumentumai. DUNAVARSÁNYI FUTÓNAP km absz. Gomba, Kossuth tér - Deési Pál út - Farkaspusztai patak-völgye - Farkasdi csárda.


SZECSŐI FUTÓNAP km 9. Motocross pálya völgy - Felsőfarkasd - Tetepuszta - Gombai-patak - . Ovis futam abszolút befutó lista. Az ünnephez alkalmazkodva szecsői gyűjtésű népi játékokkal örvendeztettük meg a. Rajtszám Név Nem Korcsoport Település Idő Fehér Márk FFI Felnőtt Sz. Ezáltal új munkalehetőségek adódtak a tápiószecsői lakosok számára.


Szecsői futónap

Serdülő futás eredménylista helyezés rajtszám név születési dátum település idő. Szeptember 30-án a Fekete István. Denissza rendkívül taktikus versenyzéssel az I. Futónapon vettek részt, amelyet . KROKODILFUTÁS - terephendi.


Tápiószecsői Alapszervezet Egészségmegőrzési programokhoz és . SFI NUTRITION MEZEI FUTÓVERSENY.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések