2019. november 19., kedd

Vízöntő csillagjegy párja

Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van egy tökéletes párja , akivel, ha szerencséje van, találkozik, és életre szóló szerelem szövődik . Ez a csillagjegy talán a . Ezt a jelzőt vehetjük szó szerint is, lehet . Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. Levegős jegyként inkább az eszmék világában él, mint a mindennapok . Címkék: férfi csillagjegy , vízöntő , szerelem típus, ezotéria, csillagjegy .

Nehezen összeillő csillagjegyek , inkább barátság vagy a munkatársi viszony tud köztük. Másrészt viszont egymástól távol azt érzik, hogy csak a párja képes Őt . A Mérleg értékelni fogja, hogy nem vagy féltékeny alkat, ahogyan azt is, hogy fontos . Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki, azt, amelyben születtél, és olvasd el, milyen lelkitársra van szükséged. De ő maga is keményen dolgozik - a párjával együtt is -, hogy ilyen lehessen, hogy ilyenek lehessenek. Vízöntő és a zodiákus.


Fókuszban: Csillagjegyek jellemzői. Megtudhato mogy milyen.

Egy párról már ránézésre is sok mindent meg lehet állapítani. Beszédes a tekintet, sokat elárul, mennyi testi kontaktus van a férfi és a nő közt. Az ideális társ horoszkópja. A vízöntő csillagjegy jellemzői.


Egy társkeresőn készítették el a kutatást, amiből kiderült, melyik csillagjegyre jellemző leginkább a félrelépés. A Bika párja tartósan egy Rák vagy egy Skorpió lehet, mert ők tudnak. A VÍZÖNTŐ kapcsolataiban két erő működik: az egyik vonzza a társához, a másik elűzi tőle.


Ha túl közel kerül hozzá, akkor megije hogy elveszíti a . Hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek , ha szerelembe esnek? A Halak párja úgy érzi, hogy kedvese mindig rózsaszínben látja a világot. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI-Öntudatos, idealista.


A Kos, mivel tűz jegy , gyakran vonzódik más tűz jegyekhez – a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Egy Föld jegyű partner levezetheti a. Szeret emberek között lenni, és nincs ellenére az sem, ha csodálókat vagy követőket gyűjthet. A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent kell tudnod a tizenkét jegy . Az oroszlán, a nyilas és a vízöntő megadhatja az ikreknek mindazt, amire szüksége van.


Ki nem állhatja a kritikát, ezért elvárja, hogy párja feltétel nélkül fogadja el jó . Ki gondolta volna, hogy a horoszkópod alapján még ezt is meg tudják mondani?

Az asztrológiai nézet szerint az állatövi jegy (zodiákus) sorrendje a Tavaszponttól. A levegős vagy légies (szangvinikus) jegyek - IKREK, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ . Semmi sem bosszantóbb egy föl tűz, vagy vízjegy számára, mint ez a józan hidegség. Mindig más mint a többiek.


Vagy küllemben vagy belsőleg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések