2019. november 12., kedd

Testtomeg index szamitasa

Léteznek az elhízás mértékét meghatározó . Az oldalon található kalkulátor segít, hogy megnézhes mire lehet szükség. Mit jelent a testtömegindex és mit lehet belőle kiolvasni? Bmi index életkor szerint.


A relatív mutatókhoz hasonlóan a testtömegindex kiszámítása bizonyos fenntartásokat igényel a gyakorlatban. Egyesek szerint a testtömeg - index kiszámolása a legjobb módja annak, hogy eldöntsük, mennyi az ideális testsúly, ugyanakkor, mások szerint .

A testtömegindex kiszámítása. Számítsa ki testtömeg -indexét! Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia nemét, testsúlyát és magasságát a jobboldali mezőkben.


Ezt a brit matematikus, Nick Trefethen fejlesztette ki. Kiküszöböli a CDC és NIH számítások hibáit. A Diétás Étrend nem csak azt mondja, hogy mit és mikor . Vajon egészséges a súlyom?


Mi az ideális testsúly az ön számára?

Testtömeg index kiszámítása (body mass index, BMI). Testsúlyunkat ( kilogrammban kifejezve) osszuk el magasságunk méterben kifejezett négyzetével, röviden . BMI testsúly index kalkulátor. A könnyű kiszámítása mellett a testtömeg indexnek hátránya is létezik. BMIkalkulátor Kalóriahasználatkalkulátor Kalóriaégetés kalkulátor Napi folyadék- szükséglet. A kapott eredményhez vedd hozzá a többi tényezőt is, és csak utána . Segítségével megtudhatja, hogy az Ön testsúlya . Könnyen használható és interaktív felhasználói felület 1. Könnyen beviheti a súlyát és magasságát, csak gyors ujjmozgással 2. Automatikus számítás 1) . BMI-n alapuló számítás.


Az elhízás mértékének megállapításában a testtömegindex (BMI) nyújt segítséget. Kiszámítása : testsúly (kg-ban) osztva a testmagasság (m-ben) négyzetével . Tudd meg, hogy testtömegindexed alapján a testsúlyod ideális, sovány vagy elhízott! A BMI az angol Body Mass . A számítás után megjelenik a testtömeg indexe.


Táblázat, amely a testtömegindex indexeit.

Ne idegesd fel, és ne aggódj a magas testtömeg - index miatt. Az, hogy a súlyodat pontosan ugyanúgy mér a számítás szempontjából fontos. Ha valóban kíváncsi vagy a pontos testzsír-százalékodra, méresd meg, a testtömeg - index csak egy közelítő számítás , ne tükrözi pontosan az egyéni helyzetet.


Ezzel a kalkulátorral egyszerűen . Terhességi kalkulátor . Számold ki gyermeked testtömeg indexét! A gyermek BMI ( testtömegindex ) értékek fontos mutatói a csecsemő és a kisgyermek . Az ideális testsúly kiszámítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések