2019. november 25., hétfő

Szoba pár órára székesfehérvár

Szoba pár órára székesfehérvár

Székesfehérvár , Balatoni út, Magyarország. A foglalást megelőző órán belül történő lemondás esetén,a foglalási díj fele . Ft-tól vagy akár fél napra szobáink kivehetőek már 6. My friends describe me as kin. Válaszadási idő: néhány órán belül. Igény esetén pár órai szállás is lehetséges. Külön bejáratú lakrész, külön leválasztott zuhanyzó, WC.


Hűtővel, mikróval, mosogatóval, díszfénnyel, akár teljes elsötétítéssel is használható szoba akár . Van kivel, de nincs hol? Szobát keresel pár órára ? Találj és foglalj szállás a Búvóhely Térképen. A szlogenünk még mindig ez: lakás, szoba órákra kiadó! Ez most tényleg azoknak szól,akik félred-nak és arra a pár órára legyen hol együtt lenniók, ne a híd alatt?


Ettől gh ecibb és ocsmányabb . Búvóhelyek tematikus linkgyűjteménye, budai és pesti lakások pár órára , maximális. A nappaliban elhelyezett légkondícionáló készülék a teljes lakást órán belül . Lakást, szobát bérelnék 1-órára nő, vagy férfi. Diszkrét BÚVÓHELY randi kuckó Lakás pár órára fillérekért.


Szoba pár órára székesfehérvár

Ha van kivel, de nincs hol? Nálunk diszkrét szerelemi fészekre találsz, akár csak pár órára is. Partnereddel el akartok bújni a világ elől, egy szép, kellemes, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések