2019. november 12., kedd

Vicces tesztek

Vicces tesztek

Azt hiszed te vagy az igazi Humor Herold? Tudd meg a tesztünkből. Viccek, vicces képek, vicces gifek, vicces videók, kvízek, tesztek és rejtvények.


Vicces tesztek

Ha viszont egymagad olvaso akkor ér nevetni! Eldugítod a vécét, ha vendégségben vagy? Naponta hányszor mosol fogat? Elég gyakran cseréled az alsódat?


Most kiderül, hogy undorítóbb . Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. Próbáld megtalálni egyedül, annál nagyobb lesz a felismerés . Köszönöm, ha a videót lájkolod és hagysz lent egy hozzászólást! Szeretnél pingvin holmikat? Izgalmas műveltségi teszt : felismeritek a híres regényeket az első.


Vicces zenei teszt hétfő estére: mennyire vagytok otthon a toplistás számokban? SUV-nek legfeljebb a rendszáma LOL, magát az autót már senki sem nézi le vagy neveti ki. Itt minden van ami vicces :D.


Itt kitölthettek egy vicces tesztet. Vegyetek elő egy papírt, írjátok fel 16-iga számokat, és minden szám mellé írjátok az azonos számú . Amikor már azt gondolo egy adott napra nincs más teendő mint szunyókálni egyet a kádban, belefeledkezni a méhek nemi életéről szóló. Ha dolgoztál baristaként, vagy van olyan ismerősö aki kávézóban dolgozik, és mesélt már neked a mindennapjairól, akkor tudhato hogy . Mennyit tudsz az atomerőművekről, a környezetvédelemről és. A nagy túlélő teszt: zombik, atombomba, barnamedve.


Vicces tesztek

Fedezd fel Hold kisasszony Tesztek nevű tábláját a Pinteresten. This Quiz Will Reveal Which Line In Bohemian Rhapsody You Are Vicces Dolgok. A személyiségrajz természetesen nem volt véresen komoly, inkább vicces , mivel a tesztek olyanokról szóltak, mint például, melyik Jóbarátok szereplő lennél? Nagy Gasztro Teszt nyereményjáték sorsolása! Ft értékű Media Markt . Az LG legújabb és legelegánsabb okostelefonja, a Gszámos . Kolompol és folyton megáll, de vicces : ilyen a tényleg létező önvezető autó.


Navya autonóm kisbusz- teszt. Sok önvezető dobozautót, kisbuszt . Az albbi egy rdekes jelensg, s minl tovbb gondolkodik rajta az ember, annl. Csinld vgig komolyan az albbiakat: Ne kapkodj, kvesd az instrukcikat! Remélem tetszeni fog az oldal! A tulajdonságaid alapján melyik állatra hasonlítasz legjobban?


A találóan csak ChocoMouse névre keresztelt rágcsáló úgy néz ki, mint egy csokoládé jégkrém-szendvics, amit a jelek szerint már meg is . Nézd meg ezt a hölgyet. Ha rögtön a szexre gondolsz, akkor pasi vagy, bár erre sokkal egyszerűbb tesztek is vannak már. Lényeg hogy te mit látsz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések