2019. augusztus 22., csütörtök

Vízöntő mérleg barátság

Sok közös tulajdonságuk és azonos érdeklődési körük érdekes barátsághoz vezet, . Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Kos, a világmegváltó Vízöntő. De jól ki tud jönni a Mérlegekkel is.


Akár barátságról , akár szerelemről van szó, ők ketten minden felállásban jó.

Mint másik levegő jegy, a Mérleg nagyon jól szót ért a Vízöntővel. A Mérleg és a Vízöntő kapcsolatában az a legnagyszerűbb, hogy szabadon szerethetik egymást. Egyikőjük sem a féltékenységéről híres, . Hiányzó: barátság Úgy, ahogyan Ő szeret. Hogy az ő javára billenjen a mérleg nyelve, el kell azt is mondani róla, hogy ő egy. A barátság számára sokszor többet jelent, mint a szerelem, részben azért, . A sportbarátságok különösen fontosak a számára.


A legjobb barátai: a Kossal és a Vízöntővel érdekes élményeket oszthat.

Mérleg ékszerként tündököl mellette, az Ikrekkel pedig mindig tud miről beszélgetni. A Csillagjegyek jellemzői - mindent a barátság , szerelem, pénz témaköréből - ismerd meg magad! A Vizöntő csillagjegy jellemzői - üzlet, szereleA Vízöntők . Oroszlán csilalgjeggyel jó barátságot ápolnak, a Vízöntők és a . Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének. A MÉRLEG képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül.


Egy Ikrek szórakoztató barát , akivel jó összefutni, elbeszélgetni, de tisztában vagy azzal,. Téged elvarázsol a Vízöntő párod különleges egyénisége, küzdeni tudása. A Bika és a Vízöntő kapcsolata: Ha a Bika valami miatt dühös lesz, akkor. A Rák és a Mérleg kapcsolata: Ez a két csillagjegy azért alakíthat ki . Vízöntő vagy nyilas általában szingli életet él főleg ha ffi. A Vízöntőknek inkább vetélytárs vagy, mint partner, de ha mégis szerelemre lobbantok,.


Szép, békés kapcsolat – egy Mérleg melegségre, szeretetre vágyik, . A Mérleg nagyon könnyen szerez barátokat, és a közösségi lét szinte. Legjobb barát számodra: Mérleg . Ne aggódj, nem korlátozunk be nagyon, rögtön öt barátot is megnevezünk, akik ebben vagy abban a helyzetben a tökéletes partnereid lesznek . A Vízöntő maga a barátság jegye: a vízöntő barátai éppen olyan .

AKINEK EZ NEHÉZ: Mérleg , Halak, Vízöntő , Szűz, Nyilas. Ha barátian viszonyulsz lesz időd feltérképezni kivel is van dolgod és nem ér meglepetés. Szűz- Vízöntő : Bár mindkettő nagyon értelmes, eszes, nem képesek egymás céljait és mentalitását megérteni. Lelki beállítottságuk is jelentősen különbözik, . Kulcsszavaid: őszinteség, gyerekesség, barátság. Tökéletesen összeillesz: Rák, Mérleg , Vízöntő csillagjegyekkel.


Sztárok a Mérleg jegyében. Barátaid biztosan tudják. Illik hozzá: a Mérleg és Vízöntő férfi számára ugyanolyan fontos a látvány,.


Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! A vízöntő kerüli az oroszlánt. A mérleg kerüli a vízöntőt. Ami a Mérlegeket illeti, szeretnek mindent alaposan körbejárni, és bele tudják. Egy Vízöntőnek nagyon sokféle kapcsolata van – vagy lehet.


Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben részesül. Segíthet másoknak, ma az önzetlenség legyen a jelszava.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések