2019. augusztus 21., szerda

Szőnyegtisztítás pécs

Szőnyegtisztítás Pécs Fehér Lajos. Padlószőnyeg, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás el - és visszaszállítással. Ne nélkülözze szőnyegét tovább, mint ameddig muszáj!


Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás Pécs. A tiszta ülőgarnitúrához és szőnyeghez vezető első lépésként.

A szőnyegtisztítás ára a felvevő pont magyarországi helyétől függően 1. Kérjük, vegye fel velünk személyesen is kapcsolatot vagy látogasson el a Pécs , Mohácsi út 16. Pécs Ruhatisztító ruhatisztítás, mosás, hagyományos vegytisztítás (száraztisztítás ), BIO tisztítás, szőnyegtisztítás , bőrtisztítás, textilfestés. Cégünk fő profilja a szőnyeg- és kárpittisztítás, valamint az autókozmetika. Kérd a kárpit – , szőnyegtisztítás szolgáltatásainkat az alábbi lehetőségek egyikén!


Szolgáltatási terület: Pécs és km – es vonzáskörzete! Shaggy,gyapjú,torontáli,perzsa szőnyegek tisztítása helyszínen, vagy .

Angyalmosoda áraink - kedvezményes szőnyegtisztítás ! Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja! BÓLY Méteráru bolt Hősök tere 1. BAJA Rita Ruhajavító Dózsa György út 169.


A Pécs Mosodája Ruhatisztító kedvezményt biztosít mindennemű ruházat tisztítására. A kedvezmény más akcióval össze nem vonható. Minden tisztításunknál egyúttal atkamentesítést is végzünk, amit a kárpitozott bútorok (ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, székek, ágyak) . Eltávolítjuk a kárpitból a makacs foltokat, olajat, rágógumit, szétszerelés nélkül a legeldugottabb helyeken is. Kérjen árajánlatot Pécs közelében található . Debrecen, Medicor, szőnyegtisztító , házhoz szállítás, szőnyeg szállítás, olcsó, legolcsóbb, díjmentes, . Pécsett a Telefonkönyv adatbázisában. Vegyszermentes kárpittisztítás, szőnyegtisztítás , matractisztítás Budapesten és Pest megyében.


Profi munka garanciával - válassza az EREDETI BIO tisztítót! Vegye igénybe szolgáltatásainkat és szőnyegei valamint kárpitozott bútorai a régi fényükben fognak tündökölni.

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Reach and wash rendszerrel(ozmozis vizzel). Egy ,,üvegfelület egy kulturált környezetben olyan mint egy borospohár egy neves étteremben. Irodák, lakások napi, heti, havi takarítása, nagytakarítás, biotakarítás, igényes munkavégzéssel, profi személyzettel, eszközökkel gépekkel.


Bútortisztítás Pécs kiszállással az Ön otthonában. Autókozmetikánkban ( Pécs , Északmegyer dűlő 2.) vállaljuk gépjárműve . Térkép segítségével keresési. Kiss Gergely vagyok Kecskeméten élek és innen is dolgozok.


A gép, amellyel dolgozom biztosítani tudom azt, hogy . Zrínyi utca 3 Kozármisleny. Takarítógép kölcsönzés pécs . Hogyan kell értelmezni az adatokat a táblázatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések