2019. augusztus 29., csütörtök

Thai masszázs szalonok

Thai masszázs szalonok

Tradicionális thai masszázson kívül számos más típusú masszázs terápia is . Mi ma voltunk a párommal a Zuglói szalonjukban. A megnyugtató, frissítő, tápláló és gyógyító masszázsaink . Tradícionális thai test- és talpmasszázs. Lurdy-Ház Bevásárlóközpont I. Duna Plaza Bevásárlóközpont II. A kezelés során a teljes testet . Keddtől csütörtökig 12-ig kedvezmény. Profi, képesített thai masszőz hölgyek várják szeretettel vendégeinket masszázsszobával, . Mindegyik masszázs, egy egyéni hangulatos masszázs fülkében történik, lágy ellazító zene kíséretében, hogy a masszázsélményből . Thailine masszázs szalon ! A nyugtató, frissítő, regeneráló és . Masszázs szalonunkban vendégeink 1-óráig átélhetik testben és lélekben is a thai életérzést.


Thai masszázs szalonok

Ha teljes kikapcsolódásra vágysz akkor látogass el szalonunkba, ahol a thai masszőr lányok elkalauzolnak Téged a nyugalom szigetére. Vásárlóink véleménye, értékelések. Nincs mit szépíteni: megérkezett a hideg idő, vagyis el lehet kezdeni kutakodni beltéri programok után. Ilyenkor teli találat a masszázs , ami . Szolgáltatásaink tipusait és árait az alábbiakban találja. Várjuk szeretettel szalonjainkban, jelentkezzen elérhetőségeinken!


Sok thai masszázsszalonban láthatsz egy törökülésben . Budapesten belvárosi thai masszázs szalonba recepciós hölgy munkatársat keresünk. A thai masszázs egy többezer éves keleti hagyományokon alapuló masszázsfajta. Elvárás a pontos, precíz munkavégzés és legalább alapszintű angol . A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: . Ellazít, felfrissít és gyógyít. Többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi fogásokat alkalmazó masszázs.


Négy fiatal thai masszőr várja a . Teljes testi és lelki megújulás, thai és ayurveda masszázs Budapest. Régi álmom volt egy masszázs szalon megnyitása. Páros és egyszemélyes légkondícionált masszázs helységek. Stresszoldó érintés testnek és léleknek: meleg aromaolajos thai masszázs kizárólag hölgyek részére képzett női masszőrtől. Egy hely, ahol Ön bármikor élvezheti a tradicionális thai masszázs áldásos.


A Szinvapark Üzletház II. Ki ne hallott volna már a thai masszázstechnikáról a különböző masszázsszalonok , spa- és wellnessközpontok látogatásakor vagy . Eredeti thai masszázskezeléseket kínálnak, amelyek segítenek . Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. Szalonunk egyedülálló módon ötvözi a thai és európai masszázsformákat.


Thai masszázs szalonok

Nincs két egyforma masszázs , a kombinációt mindig az egyén állapota határozza meg. Az egyik barátom ajánlotta a Gi- thai szalont. Miért éppen tradicionális thai massage-al foglalkozunk?


A szalont a szálloda, a termálfürdő, az élményfürdő vendégei közvetlenül az élményfürdő . Olvassa el a rólunk leírást. Arditti pékséggel szemben, a Fő út és a Magyar utca sarkánál, a volt UNIX Autóalkatrész emeletén) Ingyenes parkoló az . Bankkártyás fizetési lehetőség! Kecskemét Kártyával a herbál masszázsra kedvezményt adunk.


SZÉP kártya “szabadidő” zseb használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések