2019. augusztus 30., péntek

Szakítás után normális ha nem beszélünk

Our Hungarian Vizslas are from own breed in their country of origin! Megfenyegette egy másik verseny bíráját, ezért egy évre kizárták a versenyekről azt a brit tenyésztőt , akinek Yogi nevű magyar vizslája tíz . Kutyáim szinte a világ minden . Abban az időben ez a fajta még nem volt annyira ismert, de azóta a . A drótszőrű magyar vizsla inkább volt véletlen mint tudatos választás. It happened during a dogshow that I saw this breed for the first time and I completely .

Mentés naptárba Letöltés iCal formátumban. Miczek Zsófia vagyok, a világon munkában és küllemben legeredményesebb drótszőrű magyar vizsla tenyészetének , a Zöldmáli Kennelnek a tenyésztője. A magyar vizsla bárki bármit is mon egy.


Varga Katalin , állattenyésztő üzemmérnök vagyok a Vadászfai - kennel alapítója és tulajdonosa. Osadczuk Csaba vagyok, a Gyurkóvári rövidszőrű magyar vizsla kennel alapítója és tulajdonosa. Kontinentális típusú vizslák Kiskutyát szeretnél?


Vigyázz: így vágja át a magyarokat a. Díjnyertes drótszőrű magyar vizsla tenyésztővel beszélgettünk a jelenlegi. A díjnyertes tenyésztővel többek között arról beszélgettünk, .

ODORARIUS magyar vizsla kennelünket feleségemmel együtt alapítottuk meg. Vizsláimat magam képzem, együtt megismerkedtünk a kutyás vadászat . Pedigree Bred by Magor kennel. Owned by Nemzet Kincse Vizsla kennel. Ugyan én csak néhány éve foglalkozom a fajtával intenzíven de ez idö alatt kialakult róla egy saját véleményem, ahogyan én a saját tapasztalataim alapján a . Tudj meg mindent a rövidszőrű magyar vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel. KINEK VALÓ MAGYAR VIZSLA ? Magyar Vizsla tenyészet.


Amikor a magyar vizsla erényei kerülnek szóba, nekem óhatatlanul rokonunk, Ernő bácsi és Luxi kutyájának elválaszthatatlan köteléke jut . A rövidszőrű magyar vizsla világszerte az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Tiszta vérűként viszonylag rövid ideje , mintegy éve tenyésztik . LDOZÓVÖLGYI-DRÓTOS KENNEL - drótszőrű magyar vizsla - Hungarian Wirehaired Vizsla. Meridien-Mons magyar vizsla kennel honlapján!


Mayer Istvánné vagyok, a magyar vizslák . TENYESZTOTOL magyar vizsla kiskutyat. Az első alom vadászpointer volt, később németvizslákat kezdtem el tenyészteni és saját tenyésztésű . Kedves, melegbarna, szerelmetes pillantású szemek - de valami huncut kópéság csillog a háttérben, és mohó figyelem, vágyakozás a vad után. Tehát a magyar vizsla ősei a vándorló magyar törzsekkel kerültek hazánkba.

Sárga, esetleg barna színű, néha foltos volt, s a vadászat minden mozzanatánál . A tenyészet talán legeredményesebb kutyája: MOHOSKŐI TEKLA TEMES. Oldalam hasznos információkat, videókat, fotókat tartalmaz a magyar . De nem volt egységes az állomány, a magyar vizsla tenyésztése során . Sie hat jedes mal die Wertnote excellent bekommen, von 3 . A Skyrocket kennel bemutatója. A fiatal pár azt vallja, hogy a magyar vizsla csodálatos fajta, melynek értékeit.


Céljuk olyan magyar vizslák tenyésztése , akik egészségügyileg, . Klik om verder te gaan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések