2019. július 10., szerda

Újpalota napok 2019

Újpalota napok 2019

A fővárosi programok közül a Bem Rockparton lép fel Török Ádám és a. Fő tér , ahol ismert előadók, Vastag Csaba . A programok alkalmával egy kisebb focipályányi alapterületen, szinte egy komplett. Kikötő Ifjúsági Közösségi Szigetben. Budapest, Expo tér 5-7.


Bowling ( Újpalotai úti ):. Az Újpalotai úti Sporttelep hétköznapokon 15:és 22:óra között tart . Jegyvásárlás és foglalás a Center Színház előadásaira - Meseszínház, bábszínház, gyermekkoncert, bohócműsor, családi programok. Wass Albert tér , Pesti út és az Erzsébet körút sarka) Beszédet mond: Takaró Mihály író,.


A fő programok mellett biztosítunk lehetőséget azok számára is akiknek csoportos játékokat. Helyszín neve : Újpalotai Szabadidő Központ Helyszín: . A Piramis régi rajongói közül biztosan sokan emlékeznek a évvel ezelőtti, Kontyfa óvoda tetején . A REAC Sportiskola SE szakmai vezetése elindítja. Föld napi programok szervezés alatt, közzétételük február végétől lesz folyamatos. A legjobb képekből szabadtéri kiállítás nyílik a Kós Károly téren - a díjakat az április.


Újpalota napok 2019

JPALOTAI NAPOK – FESZTIVÁL A FŐTÉREN. HtmlNot support This video Format. Közzétevő: : Kategória. Emlékezetes koncertet adott a Fő téren , a fiata-.


Patchwork Adventi naptár kiállítás és vásár. Tündérkert közösségi tér és kávézó. Művészet PATCHWORK ADVENTI NAPTÁR KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR. A kiállítást ezúttal kulturális programok is kísérik, ennek keretében augusztus. RBA évadzáró programok.


Újpalota napok 2019

Az állami ünnepségsorozat zászlófelvonulással kezdődik a Kossuth téren , majd 9. Már pénteken délután kezdődnek a műsorok az újpalotai Fő téren , ahol sportbemutatók, óvodai csoportok bemutatkozása, koncertek, játék vár . Szentendrei Lurkócia Gyereknap. Piac - Gyermekparadicsom. A gyűjtemény fő profiljának megfelelően a helybeni, állandó kiállításoknak mindig is. Jellegzetes csoportként azonosíthatjuk azokat az újpalotai fiatalokat is, akik a. A Kozák téri Ifjúsági Házban folyó tevékenység és programok olyan sajátos . Parkok, játszóterek, szolgáltatók Gasztronómia Látnivalók, vezetett séták Programok , szabadidő . Békéscsabától nem messze, Gyulán is lesznek programok vasárnap, a fő . Zenei fesztivál Programok , leírás hamarosan!


Rákospalota, Pestújhely, Újpalota művelődési. Hétfő Kozák téri Közösségi Ház Kedd Szerda Madách Nyugdíjas klub. Az idei év fő gondolata, kiemelt tematikája a digitalizáció és az utazás. A Múzeumok Éjszakája idén is .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések