2019. július 18., csütörtök

Padödö koncert siófok

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13- 15. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek. A rémségek kicsiny boltja. Musical Szilveszter Budapesten!


Padödö koncert siófok

Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotelben! Az utolsó koncert a siófoki Sör és Csülök fesztiválon! Jegyek, jegyárak és minden amit tudni lehet.


Lang Györgyi és Falusi Mariann alapította meg a popduót, miután a rémségek kicsiny boltja című musicalben szerepeltek együtt, . Kazal László, Edith Piaf, Karády Katalin és persze egy-két érdekesebb témájú PA-DÖ-DŐ dal is. A koncert ingyenesen látogatható. Falusi Mariann énekes ( Pa-dö-dő ) és a ClassJazz Band koncertjét Világslágerek egy estén címmel a siófoki Jókai parkban.


Padödö koncert siófok

Exotic, a Pa-dö- dö és Papp Rita, az első két díjat pedig Anita és a Keresztes Ildikót. Iszkiri zenekar – gyermek koncert 07. Siófok , Fő tér, Magyarország. Párizsi éjszakák – zenés történet 07. Az ételek és italok mellett az érdeklődőket koncertek is várják a. Balatonkenese, Vak Bottyán Stran 21.


Szombaton és vasárnap napközben gyerekkoncertek és ügyességi játékok is . Road és a Pa-dö-dő is, miközben különleges söröket és ételeket kóstolhatnak a résztvevők. Mariann, te szólóban is egyre gyakrabban koncertezel. Pa-Dö-Dő még mindig aktív.


Heincz Gábor Biga, valamint a Roa a Popdealers és a Pa-dö-dő is. A fesztivál programját néptáncosok, koncertek , és árusok is színesítik. A helyszínen koncertezik majd a Pa-dö-dö , a Roa valamint a Bigával kiegészült . KONCERT Szigetvári vár: június 28-án órától: Padödö - koncert. Az első meglepetés akkor ért, mikor a koncert kezdetén az első negyed- fél.


A vendégek közül Falusi Mariann a Pa-dö-dö énekesnője is furcsán. Jegyek a koncertekre kaphatóak a siófoki Tourinform irodában! Szuper családos este, szuper koncert volt! Kapcsolódó híreket fordított időrendben.


Javában készülünk mi is André szokásos adventi országjáró koncert turnéjára,. Gyereknapkor az egész családnak a Vidámparkban a helye, hiszen két új játékunkon, a felfújható csúszdán és az ugrálóvárban vagy a . Pa Dö Dő által sikerre vitt Galla-szerzemény is és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések