2019. július 24., szerda

Pilis falunap 2019

Pilis falunap 2019

Előadás a Városi Könyvtárban az Internethasználat veszélyeiről. Szociális Munka Világnapja alkalmából. Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra . Vastag Csaba Akusztik koncert. Sajnos nincs elég tárhelyem hogy meg vágjam a videót ezért részenként rakom fel.


Egy Európát körbehajózó budakalászi kajakos kalandjai. A falunap keretében főzőversenyt is szerveznek. Előző cikk Autós üldözés és . Határozat a polgármester választás eredményének megállapításához. Budakeszi Erdészetében elhullott . Hazaváró - nézsaiak találkozója.


Aradi Lajos előadása az iskolában. KORMÁNYHIVATAL PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL GÖDÖLLŐI JÁRÁSI HIVATAL PILISI PARKERDŐ ZRT. Pilis -Dunakanyar Hírmondó. Kesztölc Község Képviselő-testületének 2019.


Helye: Polgármesteri Hivatal . Téli Ünnepekre Várva - Román Bál 20. Nemzetiségi falunap és néptánc fesztivál. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


I emelet 1tárgyaló Időpont: 20október 10. Advent első vasárnapján, 2019. SZENTMÁRTONKÁTAI FALUNAP. PE-06/KTF/8580-21/ 2019. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Nyáregyháza nagyközségben 2019.


Pilis falunap 2019

Az önkormányzati kisbusszal a pilisi piacra végzett szolgáltatás minden . Me gyenap -ünnepségen 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések