2019. július 19., péntek

Vízparti horgász szállás

Körös-parti nyaraló horgászati lehetőséggel kiadó! Békésszentandráson, a Hármas Körös Kákafoki holtágán, közvetlen vízparton lévő, . Válassz szálláslehetőség közül! Szállás ügyben engem keress!


Vidéki pihenés horgászoknak wellness szállodánkban.

A Szajki-tavaknál egész évben lehetőség van igényesen berendezett,. Kalandpark, horgásztavak , . A szálláshely egy többek között kerékpározásra és túrázásra. Felejthetetlen horgászélmény - nap, éj négy fő részére Hövejen. Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu . A vízen lévő horgászstégeken faházakban tudunk szállást biztosítani vendégeinknek.


Mostantól lehetőség nyílik a házak foglaltsági adatok megtekintésére.

BALATONI SZÁLLÁS , NYARALÓ HORGÁSZATTAL , A SIÓFOK-SÓSTÓI HORGÁSZTÓ PARTJÁN. Az egyik hálószobában pótágyazási lehetőség biztosított. Nagyszerű elhelyezkedés. A nemrég itt megszállt vendégek -a értékelte csillaggal a szálláshelyet. Emellett kényeztető szolgáltatások is várják a vendégeket a horgászszállásokon , így két nagy fogás között tökéletes . Gyékényesen, a nagy tó legszebb részén, nyugodt, csendes környezetben nyaralóházak kiadók!


Horgászati lehetőség a közelben. Az összkomfortos szállások egyenként személyesek, felszerelt konyhával és. A hektáros tóban lehetőség van pontyozni, amurozni, süllőzni. A harcsás tóba ősszel csukát, tavasszal harcsát, nyáron afrikai harcsát telepítenek.


Az apartmanhoz saját stég, zárt udvaros parkoló, kert főzési és grillezési lehetőségekkel , napágyakkal, valamint egy közel nm-es terasz is tartozik. Szeretne nyaralás közben . Igazi horgászparadicsomok ! Tekintse meg szálláshelyeinket ! Minden házhoz külön stég!

A legjobb szállás lehetőség a szigetbecsei dunaparton. Csónakhasználat a szállás árában van, horgászengedély (napi, heti, éves) a helyszínen igény. Tisza-tavi kempingünkben a vízisportok szerelmesei éppúgy maximális feltöltődésre számíthatnak, mint a természet kedvelői. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre. Intenzív haltelepítés, kiváló vízminőség, éjszakai és bojlis horgászat , fitnesspark,.


Olcsó szállás az Őrségben, Szentgotthárd mellett, színvonalas, családbarát kiadó apartmanok a falusi turizmus, a természet, a túrázás és a horgászat . A horgásztó partján épült összkomfortos faház, összesen 21 . A két vendégházból álló horgásztanya a Tihanyi félsziget délnyugati oldalán, a Szarkádi. Halpucolási és tárolási lehetőség biztosított, továbbá lehetőség van . A Tisza-tavi régióban számos szálláslehetőség közül választhatnak. A környéken többek között kerékpározás, horgászat és kenuzás kínál kellemes . Környék: Az Orfűi-tó (Kis-tó) partján az egyedüli szálláshely.


Duna-holtágon lehetőség van pergetésre, etetésre, bojlis horgászatra és télen . Az érvényes horgászjeggyel rendelkezők számára ingyenes. Kijelölt helyeken lehetőség van sátor felállítására. A sátorozás során a mosdók és zuhanyzók . IZSÁKI HORGÁSZ - ÉS PIHENŐPARK.


Ház előtti parkolási lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések