2018. július 5., csütörtök

Személyi edző 3 kerület

Női fitness terem, privát funkcionális edzéssel foglalkozunk, személyi edző segítségével, négy helyszínen Budapest 11. Szuper edzőgépek vannak, kedvesek a recepciós lányok. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint 2 . Női fitness, privát környezetben, csak Te és a személyi edző vagytok a teremben.


Nyitvatartás: Hétfő, 07.

Személyi edzés , fogyás, fogyókúra, állóképességi edzés Budapest - III. A személyi edzés számomra, így nem csupán munka, hanem szenvedély. Nyári kihívásunkhoz kiválasztottuk azt az embert, akik héten keresztül heti . Több ezer négyzetméteren kínálunk prémium minőségű szolgáltatásokat. Magasan képzett edzőkkel . Csak Te és a személyi edző privát fitness terem környezetben.


Non stop edzés , terem, Gilda Max! Ezen a héten a következő személyi edző Szabó Lilla, aki a legtapasztaltabb edzőnk és .

Body Move Személyi Edző Studio – Tímár u. Köszönjük ezt a 2xalkalmat! Próbáld ki termünket és feszegesd a határaidat! A 3D Yoga a klasszikus hatha jóga ászanáira építkezve egy dinamikusan felépített, kihívást jelentő edzésforma , amely szem előtt tartva a gerincet és kímélve az . Csoportos óráinkon teremben próbálhatod ki az edzés minden formáját.


Bécsi úton megújult formában, változatlan hangulattal a Sparta Gym. Várunk minden sportolni vágyó és egészséges életmódra . Kiscsoportos edzés (max. fő). Fitness Companynál, mint személyi edző.


Generál edzésprogram , ahol figyelembe vesszük egyéni . PolePlay Király Rúdsport és Légakrobatikai Stúdió - Budapest - VII. Korlátlan szauna bérlet (90Ft). Gilda Max Flórián- Csatlós Dávid személyi edző - Budapest - III.


Közel 6m2-en, elszeparált, légkondicionált és természetesen megvilágított. Ha szakszerű edzésben gondolkozol, jól képzett személyi edzőink fizikális, kondicionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és . TRX edzésünket, hogy mielőbb formába hozd magad! Az ELMŰ jóvoltából ma reggeltől hol van áram hol nincs, délután órától pedig teljes sötétség!

Egy új dimenzió – minden ami táplálkozás, testmozgás, fitness. Egy hely, ahol Te számítasz, egy hely, ahol a személyi edzés új értelmet nyer. KERESD AKCIÓS HAVI BÉRLETÜNKET MOST 29. Teremedzőink és személyi edzőink segítséget nyújtanak edzéssel és. A közel 2gépből álló edzőtermünk garantálja a mindenki számára . A 8m²-es területből 5m²-en a legmodernebb kardió és edzőgépek.


A szakmailag magasan képzett személyi edző csapat várja a sportolni vágyókat. Minden belépő és bérlet alkalmanként óra időtartamra érvényes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések