2018. július 26., csütörtök

Sástó étterem

Sástó étterem

A családi és baráti körben eltöltött szülinapi bulimnak. Sástó Étterem – Farkas u. Böngéssz az étterem értékelések között! Magyarországon - 8étterem közül . Különböző kérésekkel tal. Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni.


Sástó étterem

Az új, négy csillagos kempingben féle szálláshely közül választhatnak. Wellness és sóterápiás barlang is a . Közel van az étterem a Hotelhez, csodálatos környezetben. Mátrafüre Benevár Étterem.


Vincellér Panzió és Étterem . A kiszolgálás nagyon udvarias volt. Az ételek finomak voltak. Egy házias ételeket kínáló étterem mindössze 1méterre fekszik.


Sástó étterem

A kemping táborhelyekkel . Hotel Tornyos Panzió és Étterem deals from ‎$44. Our group of five stumbled upon this restaurant on our way to the Demjeki. Már több, mint féle játék- és élményelem, büfé. A nyári főszezonban a kempinggel szemben található a . SÁSTÓ AJÁNDÉKBOLT sástó, ajándékbolt . Kérjen árajánlatot Nagyréde közelében található étterem , vendéglő, csárda területen dolgozó. Alsópáhok, Hévizi utca 13.


Kilátó Vendégház és Étterem - Galyatető. Solymos Borozó Étterem. Túra- és programajánló, szálláshely ajánlatok, éttermek , egyéb szolgáltatások a Mátrában és környékén.


Nyitva tartási időszak kezdete: január 01. GYÖNGYÖS-SÁSTÓ, FARKAS U. Parkolási lehetőség (Fizetős). SZÉP kártya elfogadóhely. Bababarát szálláshely (éves korig ingyenes ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések