2018. július 25., szerda

Iphone xs alaplap

Iphone xs alaplap

Budapest, Győr, Nagykáta csomagküldéssel . Egyedi árajánlat alapján. Javítás időtartama: perc. Az alaplapi javítások tartalmazzák az IC cseréket, csatlakozó javításokat és sok egyéb mást is. Az ingyenes készülék bevizsgálás alkalmával kapsz tőlünk egy . Apple Watch, Series and 3. Képernyőcsere-program az . Hozd el hibás készüléked és azonnal megjavítjuk! Az új alaplap feltehetően a telefon jobb oldalán lesz, a bal oldalt . Lehet alaplap , töltő csatlakozó vagy bármilyen probléma a telefonnal, hozza el hozzánk ingyenes hibafelderítésre.


Iphone xs alaplap

Azonosítás, További információ. OLED HDR kijelző 458ppi. GB RAM, MPixel, Vízálló, Wifi. Segítünk a választásban. Egy alaplap képe persze nem túl izgalmas, ez a fotó viszont jelentős.


A hivatalos információk . Neke legyen az beázás, földhöz vágott pusztítás, véletlen törés vagy alaplapi meghibásodás. Kedvező szállítás, személyes átvétel, háztól-házig garancia, cseregarancia. Ebben az esetben szervizünk alaplapi forrasztásokat és javításokat eszközöl. Alig két hét után előjöttek az iPhone X első gyerekbetegségei. Nagypályások Super Retina két méretben, amiből az egyik az eddigi legnagyobb iPhone ‑kijelző.


Még gyorsabb Face ID és a legokosabb, legerősebb . Phone Tear Down/Motherboard Show——Semi-finished. Keresés - Apróbb hibajavításokat hozott az iOS 13. Hp omen iPhone xs max/64g.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések