2018. július 23., hétfő

Ferencváros transfermarkt

Most szombaton a nagyhalászi sportpályán találkozhatunk a Fradi legendás játékosaival. UDVSC-DLA - ETO FC Győr, bajnoki . A győri gólparádét a 18. Klausz fejesgólja nyitotta meg, amit Ivanics készített elő, aztán perc múlva jött Ivanics gólja. A későbbi névsor pedig Popescu, .

A névsorban vannak meglepetések is. Szerda este még Marco Rossival nézte együtt a Komjádi lelátóján a szenzációs Ferencváros-OSC . A Bajnokok Ligája mezőnyében a legjobb négy között van a Ferencváros. A mai ütközet viszont már nehezebb lesz.


A másik oldalon viszont a szombatinál jóval hiányosabb volt a névsor , két újabb légiós dőlt ki, Rantanen és Fitzgerald mellett ezúttal hiányzott . A Ferencváros névsora : . Stadion, Albert Flórián Stadion.

Vezetőedző, Prukner László. Michal Škvarkának több barátja is pályára léphet majd a szlovák válogatottban. Maccabi Tel-Aviv elleni, csütörtökön kezdődő párharcra. FTC -Rail Cargo Hungaria.


Sport Club Csíkszereda. Dunaújvárosi Acélbikák. A zöld-fehérek érkező csapatáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Bánki József, illetve Keller József vezette legénység pontos névsora jövő . A párharc első meccsét jövő kedden rendezik Zágrábban, a visszavágó augusztus 13-án lesz a Groupama Arénában. Czipper, Filó, Bábik vagy az ex- és őspápai Farkas Attila, szóval van névsor.


Nyitrai buszbaleset: nyilvánosságra hozták az áldozatok névsorát. U- Csak a szokásos 2-2. Mint ismert, a kapitány korábban fős névsort adott le a vb-re, azok.


Kihirdette a Japánban sorra kerülő női kézilabda-világbajnokságra utazó keretét Kim Rasmussen, magyar válogatott szövetségi kapitánya. Nem nézünk könnyű szezon elé, ha csak a távozó játékosok névsorát nézem, de bízom abba a munkában, amit az elmúlt hetekben a srácokkal . A BL-főtábla B csoportjának mindkét magyar részvevője itthon játszik szombaton, a Fradi a Marseille-t, az OSC a Hannovert fogadja.

Fradi fiatalok névsora Henni Csiszár Földes Kapitány Anda Kocsis Szinte . Szinte egyetlen nevet sem tudunk az akkori . A hét újonnan érkező kézilabdázó névsora pedig három fiatal játékossal, . Nagykanizsán mérkőzik meg egymással a Ferencváros és a Krim Ljubljana női kézilabda-csapata. Igen veretes névsor , Varga Dénes és Vámos Márton például . Nem kockáztatunk túl sokat, ha azt mondjuk, ez a névsor még rengeteg. Igencsak egzotikus a gólszerzők névsora : Uzoma 35.


A levél végén pedig hosszú névsor áll, ők jegyzik a nyílt levelet: . Ha csak végigfutjuk a Ferencváros gólkirályainak névsorát , máris . Klubunkhoz igazol Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi, . Sérülések sújtanak minket ezúttal is, ám Tomori ott van a névsorban ,. Az Egyesület azért indított pert, mert az MLSZ nem volt hajlandó kiadni annak a licencadó bizottságnak a névsorát , melynek tagjai még . Az elnökség névsora a szavazás után így alakult: dr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések