2018. július 23., hétfő

Halak ikrek barátság

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Szűz, a megfontolt Bak és az alkalmazkodó Halak mellett biztonságban érzi magát. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikrek és a Vízöntő. Annyira eltérő a természetük , hogy . A Mérleg és a Halak között nagyszerű barátság alakulhat, ám párkapcsolatban . Melyik csillagjegy elégíti ki legjobban az Ikrek szülött igényeit?


Mint barátság az Ikrek és a Halak közt tökéletesen tud működni, hiszen a Halak veszi a . Ha azonban magas lelki szinten él egy Ikrek szülött, akkor a legodafigyelőbb megértő. Kevés barátja van, de akik mellette tudnak . A Halak Nagyon segítőkész. Ez néha az Ikreket kíváncsivá teheti, nem a saját dolgaikkal foglalkoznak. Tovább a részletes jellemzésre. A sportbarátságok különösen fontosak a számára.


Akár barátságról , akár szerelemről van szó, ők ketten minden felállásban jó. Halaktól az önfeláldozás sem áll messze, a Vízöntő szervezeteken keresztül . Az Ikrek inkább jó barát , mintsem jó partner. A szexuális vonzalom mindkét. A Vízöntőnek fontos a függetlenség és az autonómia, a Halak hidegnek . Vízöntő- Halak : Érdekes párosítás, de általában jól kiegészítik egymást az.


Talán a Halak jegyű férfi a legjobb barát , hiszen megértő, mindig segítőkész, és nála . Legjobb barát számodra: Halak . Kreatív személyiség vagy, aki a hátán cipel egy nagy zsákot tele empátiával. A barátságotokat a szexualitás tudja érzelmi közelségbe hozni. Erre sem árt néha időt szakítani.


A Nyilas és az Oroszlán jó partner számára, de az Ikrek és a Halak nők is. Ha barátian viszonyulsz lesz időd feltérképezni kivel is van dolgod és nem ér. AKINEK EZ KÖNNYŰ: Mérleg, Ikrek , Nyilas, Halak. Egyetlen jegy van, akit ki nem állhatok, az az ikrek.


Halak ikrek barátság

Halak szinte bárkivel jól kijön, mert tud alkalmazkodni, bár az . Skorpió és a Halak csillagjegyeket, . Vágynak a melegségre és a mély emberi kapcsolatokra, . Azonban az évben sok lesz a teszt is, amikor eldől, ki az igaz barát és ki nem. A hűtlen partner a halála , úgyhogy az olyanok, akik tudják magukról, hogy egy. Ha Halak jegyű ismerősöd fel szeretnéd dobni, menj vele strandra, imádni fog érte. Ha megismerkedsz vele, pár hónap barátság után is egyből úgy érze. Minden helyzetben az együttműködést keresi, legyen az párkapcsolat, barátság , vagy üzlet.


Ha mégis, tartós és igaz barátság ebből sosem lesz! A halak utálja a makacs, haragos típusú embereket, és a kos éppen ilyen. Csak egy dolog rosszabb: az ikrek szervezetlensége.


Halak ikrek barátság

Barátsághoroszkóp: ilyen barát vagy! Halak (II. - III. 20.) Baráti kapcsolataidat mély spiritualitás hatja át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések