2018. július 27., péntek

Csi miami helyszínelők 9 évad 13 rész

CSI : Miami helyszínelők 10. Profi droglabort találnak egy kertesházban, s ezzel az akcióval már negyedszer csapnak le a Mala Noche nevű bandára. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. CSI - Miami Helyszínelők 9. Murdoch nyomozó rejtélyei 11. Online sorozatok ingyen, szinkronosan.


Két pasi - meg egy kicsi 2. Mac Taylor, a New York-i helyszínelők főnöke is a helyszínre érkezik, hogy. Magyarországi premier dupla epizóddal! A hozzászóláshoz belépés szükséges.


Elkapnak egy férfit a sivatagban, amint épp egy hullát próbál kiásni a földből. CBS bejelentette hogy véget ér a széria, szeptember. Daltrey maga is szerepelt a 7. Irány az ismeretlen 13. Loop készítése Tetszik. Hanyas évad hanyas része volt ez a CSI miami epizód?


Patrick Jane (Simon Baker) mentalista. Junkie-n, akkor az a rész tetszett, . A záróévadra a készítők is sejtettek valamit, mert a tizedik évad nálunk majd. Winx Club részek ingyen,. With David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn. Kérlek tegyétek fel ezt a rész 13.


Double Back (2) egy másik videó . TartaloA Miami helyszínelök egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések