2017. március 28., kedd

Gy betűs szavak

Oktatókat és tanfolyamszervező munkatársakat keresünk! Csatlakozz hozzánk és légy Te is részese sikereinknek! Frissítő talp- és láb SPA masszázs tanfolyam . Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a Munkaügyi Központ által kiadott . Tanfolyamok , képzések: Nagykanizsa.


Képzési térképünkön megjelöltük felnőttképzési központjainkat.

Egészségügyi és szociális tanfolyamok. Fotóiskolánk az Állami Foglalkozási Szolgálat regionális munkaügyi központ . Karakter Számítástechnikai, Elektronikai Kft. Távközlés, erősáramú- és biztosítóberendezések (műszaki-felügyelet-karbantartás).


Kedvezmények vehetők igénybe ( munkanélküli , páros, diák, nagycsaládos). Válogatott Munkanélküli - Szakmai képzés, átképzés álláskeresőknek linkek, Munkanélküli - Szakmai képzés,. Közép-európai Képzési és Oktatási Központ Budapesten.


FORBA - Oktatási és Felnőttképzési Központ.

Angol nyelvi képzés, heti 5x. Debrecen , Batthyány u. Tavaly még azt mondták,hogy januárban indul,de eddig semmi. Felnőttoktatás, Hamarosan induló OKJ-s tanfolyamok és számítástechnikai képzések, felnőttképzés ország szerte, ECDL tanfolyamok. Felnőttképzés - OKJ képzések, tanfolyamok olcsón, kamatmentes részletre is - Budapest, Kecskemét, Kunszentmiklós - Gyorsan letehető szakmák itt! Ingyenes nyelvtanfolyam ! Hajdú-Bihar Megyei Képzési Központ . Támogatott nyelvtanfolyamok.


ANGOL nyelvtanfolyam regisztrált álláskeresőknek! A program biztosítja a szükséges tankönyveket és az első nyelvvizsga árát, valamint. Jobb Agyféltekés Fejlesztő Rajztanfolyam gyerekeknek. Helyszín: Ifjúsági Ház . Biztonsági őr tanfolyam.


Tesztelje munkaügyi adatvédelemmel kapcsolatos ismereteit! Műkörmös tanfolyam mesterleveles szakoktatókkal, digitális osztálytermekben. Mi nem csak egy egyszerű körmös iskola vagyunk, hanem vizsgaközpont is, . Hatósági Képzések a RUANDER Oktatóközpontban.


MÉRLEGKÉPES TOVÁBBKÉPZÉSEK.

Tudta, hogy meghirdetett tanfolyamból nem indul létszámhiány miatt? A beiskolázást a Munkaügyi Központ nem támogatja, . OKJ képzések a piacvezető felnőttképzőnél Intenzív OKJ-s tanfolyamok több helyszínen vagy akár online is. Az NSZFH vizsgaközpont által szervezett komplex és moduláris rendszerű szakmai . Erő és munkagépkezelő tanfolyam (átlagos költsége).


Megjelent az új OkJ-s lista! Keresd új néven a régi szakmákat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések